Inaktiv platsannons

Produktchef Specialvaror i Malmö

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 9 augusti 2020
  • Malmö
Arbetsuppgifter

Det här kommer du att göra
Som Produktchef Specialvaror, vilket innebär sträckfilm, bredfilm, nät, garn och ensileringsmedel, är ditt viktigaste uppdrag att säkerställa Lantmännens starka sortiment, konkurrenskraftiga priser samt en lönsam och fungerande affär. Dina arbetsuppgifter omfattar att driva lönsamhet i affären samt ansvar för prissättning och sortimentsmix. Du kommer analysera, agera och utveckla specialvaruaffären utifrån aktuell marknadsinformation tillsammans med ansvarig inköpare. Du har övergripande ansvar för att koordinera marknadsföringsaktiviteter inom hela segmentet Handelsvaror samt för implementering och kommunikation av marknadsstrategier internt och externt.
Utöver ovanstående supporterar du våra säljare med starka argument för vårt sortiment samt upprätthåller och utvecklar ett nära samarbete med våra leverantörer kring produktutveckling och andra projekt.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

- relevant akademisk utbildning och god förståelse för den agrara näringen, gärna med inriktning mot mjölk, köttproduktion och teknik.

- mycket god IT-vana och förmodligen erfarenhet av ett större affärssystem

- goda kunskaper i svenska och engelska

Du är:

- en effektiv och smidig kommunikatör

- resultatinriktad och drivs av att nå utmanande mål och resultat.

- affärsmässig och handlingskraftig

- en lagspelare med stort intresse för Lantbrukssektorn.

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig

En spännande roll i ett vinnande team där du får möjlighet att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Du är placerad i Malmö och rapporterar till ansvarig Marknadschef för Handelsvaror.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 9 augusti. Urval sker löpande men intervjuer kommer genomföras först i mitten av augusti. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Torbjörn Wahlström, 0706-788400 eller torbjorn.wahlstrom@lantmannen.com. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
  • Amazing colleagues

  • Business in mind & people at heart

  • A unique business range

  • Heading for the future

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Lantbruk | Deltidsjobb