Inaktiv platsannons

BoKlok söker Hållbarhetschef med fokus på grön och social hållbarhet i Malmö

BoKlok söker Hållbarhetschef med fokus på grön och social h... BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till l...

Om tjänsten

BoKlok söker Hållbarhetschef med fokus på grön och social hållbarhet

BoKlok är ett boendekoncept utvecklat av Skanska och IKEA. Tillsammans bygger vi hållbara hem till lågt pris för alla. Tack vare våra kombinerade erfarenheter kan vi göra det med god design, funktion och kvalitet. Vi har medarbetare i Sverige, Norge, Finland och Storbritannien och ansvarar för hela värdekedjan från markanskaffning och produktutveckling ända fram till inflyttning.


Vi söker ständigt efter nya lösningar att prova och införa i våra kunderbjudanden för att öka hållbarheten och kundvärdet.


Är detta frågor du brinner för? Se hit - då har vi tjänsten för dig


Beskrivning av tjänst
Som chef för grön och social hållbarhet har du en nyckelroll i BoKlok då våra initiativ inom dessa områden är några av våra viktigaste frågor med starkt fokus från våra ägare, medarbetare och kunder.


Inom BoKlok ser vi hållbarhet som ett brett område med många olika ingående delar. Vi arbetar utifrån FN Globala utvecklingsmål med särskilt fokus på de delar där vår verksamhet kan bidra, dels hur vi bygger, vad vi bygger, för vem vi bygger, hur vi utformar hem och områden och hur vi kan minimera vårt resursutnyttjande.

Vi är just nu inne i en större omställning för att ta ännu större ansvar i klimat- och miljöfrågan med mål satta för att vara klimatneutrala 2035 och pågående utveckling av en färdplan för att nå detta.


Vi jobbar ständigt mot att ha branschens nöjdaste kunder – vilket vi blivit utsedda till att ha under 2017 och 2018, samt en hedrande andra plats 2019. Detta präglar vårt dagliga arbete och är vårt huvudmål. Förutom nöjdaste kunder i branschen arbetar vi för en god lönsamhet, hög produktivitet, hållbar utveckling, god kvalitet samt säkra arbetsplatser.


Vi har tydliga värderingar inom BoKlok och vi jobbar ständigt tillsammans på ett jordnära och ett mycket prestigelöst sätt.


Dina huvudsakliga ansvarsområden
Du är ansvarig för att driva utvecklingen och implementeringen av sociala och gröna hållbarhets-lösningar för BoKlok’s samtliga marknader. Frågorna genomsyrar hela BoKlok och du samarbetar med alla funktioner i bolaget. Du arbetar även aktivt för att vi ska nå våra mål och följer upp var vi står regelbundet.

Du kommer att leda och vara chef för ett team bestående av specialister och projektledare inom hållbarhet. Rollen ingår organisatoriskt som en del av funktionen Product & Supply Chain.
 
Profil
Vi tror att du har minst 5 års erfarenhet av att leda och har vana att leda projekt med hållbarhetsfokus, gärna i bostads-, bygg- eller relaterad bransch, och har kunskap om och intresse för ny teknik och hållbara lösningar. Du gillar hem & bostad och genom din erfarenhet har du skaffat dig god kunskap av att arbeta i en aktiv projektledarroll.


Som person är du strukturerad, och har koll på läget. Du har god förmåga att samarbeta och kommunicera med människor på ett okomplicerat och enkelt sätt. Din roll kommer att innebära mycket kontakt med olika delar av verksamheten så en förmåga att även leda utan att ha formellt personalansvar är viktigt.

Vi ser gärna att du har eftergymnasial utbildning inom ingenjörs-, design- eller projektledning. Du kommer att rapportera till chefen för Product & Supply Chain i Malmö.


Placeringsort för tjänsten är på något av våra kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm eller annan ort efter överenskommelse.


Ansökan
Låter detta intressant? Tveka inte att lämna en ansökan eller tipsa någon i ditt nätverk som du tror kan passa för rollen!
Urval sker löpande och rollen kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.
För mer information om tjänsten kontakta EVP Product & Supply Chain Henrik Davidsson på 0702 790 100.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Additional Information
Statements

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)