Inaktiv platsannons

Bolagsjurist - Göteborg

Bolagsjurist Skanska Sverige - G... Stab Juridik är en grupp om... 20 medarbetare som stöttar verksamheten med... juridiska kompetens och expertis inom...

Om tjänsten

Bolagsjurist Skanska Sverige - Göteborg

Stab Juridik är en grupp om drygt 20 medarbetare som stöttar verksamheten med sin juridiska kompetens och expertis inom fastighets- och entreprenadjuridik, försäkringsfrågor och etik samt bidrar i utbildningsinsatser och policyfrågor.


Nu söker vi en Bolagsjurist med placering i Göteborg. Kom med och bli del av vårt härliga gäng!


Det juridiska arbetet inom Skanska bedrivs integrerat med Skanskas verksamhet i övrigt och kräver att du har intresse och önskan att skapa en bredare förståelse för branschen och företaget i stort. Arbetet är omväxlande och utförs till stor del självständigt.
Denna tjänst avser huvudsakligen arbete med projektutvecklingsrelaterad juridik för regioner med bas i Göteborg med omnejd. Tjänsten är inriktad mot att ge juridiskt stöd till främst vår kommersiella projektutveckling men även till vår bostadsutvecklande enhet Nya Hem. Resor ingår i tjänsten.


Vi söker dig som har en juristexamen samt minst 7 års relevant arbetslivserfarenhet, gärna med tingsmeritering. Erfarenhet av fastighetsrätt (inklusive hyresjuridik) och transaktionsjuridik är mycket meriterande. Du är kreativ, exekutiv, drivande och håller alltid en hög etisk nivå.


Du är en god kommunikatör i tal och skrift såväl i svenska som engelska. Relationer och relationsbyggande tillhör dina starka sidor. Du tänker strategiskt och har förmågan att se problem och lösningar ur ett långsiktigt perspektiv.

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. För att säkerställa en rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via mail.


Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Helena Knutsson 010-448 36 78. Då det är semestertider ber vi om överseende med att det kan vara lite svårare att komma i kontakt med Helena under en period.

Sista dag att visa ditt intresse är 2020-08-21.



Additional Information
Statements

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)