Inaktiv platsannons

Lokalvårdare till kund i Malmö

Om tjänsten

Vi söker nu en positiv och noggrann lokalvårdare till vår kunds fina kontor i Västra hamnen, Malmö!

Kontoret ska förmedla en helhetsupplevelse av en attraktiv, modern och hållbar arbetsplats att vara på för anställda och besökare. Tjänsten omfattar städning och alla aktiviteter som krävs för att hålla lokalerna rena, fräscha och ge ett välvårdat intryck där avsedda funktioner upprätthålls.

Du som söker tjänsten har en hög känsla för service och korrekt beteende gentemot kunder. Att arbeta hos oss är varierande och kräver stort personligt engagemang.

Arbetsuppgifter

  • Ansvara för tilldelat städområde
  • Utföra arbetsuppgifter enligt standardiserade procedurer
  • Upprätthålla avtalad och överenskommen kvalitet och servicenivå
  • Hantera synpunkter och klagomål snabbt och noggrant

Uppdraget bedrivs inom ramen för en integrerad servicelösning där du har ditt ansvarsområde, vilket i det här fallet är lokalvård, men att du förväntas i viss utsträckning vara behjälplig inom andra områden inom verksamhetsservice.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är serviceinriktad och noggrann samt har erfarenhet av yrkesmässig städning eller liknande arbetsuppgifter med goda referenser. Du behärskar svenska mycket väl, både i tal och skrift.

SRY, PRYL eller motsvarande utbildning är meriterande.

Vi ser gärna att du har ett öga för detaljer, god samarbets- och koordinationsförmåga men även vara initiativrik och kunna arbeta självständigt.

Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar Sodexos vilja att leverera service i världsklass samt delar våra värderingar Serviceanda, Laganda, Utveckling. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt serviceområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden.

Anställning

Anställningen är tillsvidare med inledande provanställning from 1/9-20, på heltid, 40h/v, Dagtid mån-fre.
Din ansökan vill vi ha snarast, dock senast den 31 juli 2020. Intervjuer kommer ske löpande och anställning kan därför komma att ske före sista ansökningsdatum.

 

Sodexo grundades av fransmannen Pierre Bellon år 1966. Med hjälp av några tusen franska francs på fickan och stor entreprenörsanda startade han ett litet företag som levererade mat till företag i hans hemstad Marseille. Idag är Sodexo en av världens största arbetsgivare med verksamheter i 67 länder. Vi är världsledande inom Quality of Life Services vilket betyder att vi varje dag arbetar med målet att bidra till människors livskvalitet.

Genom över 100 olika tjänster effektiviserar och säkerställer vi att olika servicefunktioner fungerar på företag, sjukhus, skolor och andra arbetsplatser, t ex: lokalvård, arbetsplats-, måltidstjänster. Vi driver även hjälpmedels- och konferensverksamhet.

Vårt brinnande engagemang för hållbarhet, att utveckla våra medarbetare och främja mångfald är vida känt runt om i världen och har resulterat i en mängd prestigefyllda utmärkelser. I Norden omsätter vi 633 miljoner euors och sysselsätter 10 000 medarbetare. Det gör oss till ett av Nordens ledande Service Managementföretag.

Kontaktpersoner

Mattias Wiklund

mattias.wiklund@sodexo.com

Länk till den här sidanhttps://se.sodexo.com/karriar/lediga-tjanster.html?rmpage=job&rmjob=4012&rmlang=SE

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Restaurang | Deltidsjobb