Inaktiv platsannons

Butiksdesigner Hemköp i Stockholm

Om tjänsten

Välkommen till Hemköp, vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning och tydliga gemensamma värderingar - kärleken till mat genomsyrar allt vi gör.

Hemköp erbjuder en jämställd arbetsmiljö och hos oss får du en bra balans mellan jobb, fritid och familj.

 

Bli en av oss

Som Butiksdesigner ansvarar du för att skapa optimala och kommersiella butikslayouter utifrån lokalens förutsättningar och genom att följa konceptuella guider och riktlinjer. Med kunden i fokus ansvarar du för den totala visuella upplevelsen och att tillsammans med kolleger stärka varumärket Hemköp, driva försäljning och stötta våra affärsmål. Du förväntas att ha en aktiv roll i projektgruppen och ansvarar för leverans av hela ritpaketet i projekt. Butiksdesign ingår i avdelningen Etablering som också består av etableringschef, projektchef projektledare och teamledare.

 

Är du redo att ta plats inom Hemköp där kunden alltid står i centrum?

Det här får du göra

Som Butiksdesigner får du ett stimulerande och omväxlande arbete med många kontaktytor. Genom att förstå vårt koncept och hur kunderna agerar förväntas du leverera butikslayouter med tydligt kundvarv och varuplacering som bidrar till att butiken är lättöverskådlig samt ger en bra kundupplevelse och driver försäljning.

 

Arbetsuppgifterna innebär att:    

 

  • Bidra med spetskompetens.    
  • Skapa butikslayouter utifrån de lokala förutsättningarna genom att följa konceptuella guider och riktlinjer från butikskoncept    
  • Samarbeta med övriga funktioner inom Hemköp och Axfood i syfte att nå ökad försäljning och lönsamhet  
  • Skapa presentationsmaterial    
  • Följa upp butiken/ projektet  


Du rapporterar till Chef för butiksdesign och samarbetar tätt med marknad, koncept, försäljning, och driftorganisation. Din placering blir på Hemköps supportkontor på Torsplan i centrala Stockholm. Tjänsten innebär 15-20 resdagar/år. 

Det här förväntar vi oss

Som person är du service – och säljfokuserad och du strävar efter att hjälpa dina kunder i sina beslut. Du är kostnads – och kvalitetsmedveten, och du vågar ta ställning till vad som är rätt och inte rätt.

 

I övrigt krävs:

 

  • 3 - 5 års erfarenhet av liknande arbete
  • Gymnasial grundutbildning. Meriterande med eftergymnasial utbildning inom arkitektur, inredningsarkitekt eller butiksdesign
  • God kunskap inom ett CAD program, gärna ArchiCad
  • B-körkort önskvärt

 

För att lyckas i rollen är det också viktigt att du är engagerad, att du tar egna initiativ och att du äger dina arbetsuppgifter fullt ut. Din prioriteringsförmåga är god du och du avslutar dina uppgifter i tid. Du ser samarbete som en självklarhet och arbetar gärna prestigelöst över avdelnings- och bolagsgränser för att driva arbetet framåt. Viktigt att du har ett genuint intresse för vår affär och agerar hela tiden med kundperspektiv och affärsnytta


Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb