Inaktiv platsannons

Presskommunikatör med PR-inriktning (vikariat) i Stockholm

... Tjänsten är ett vikariat på heltid med start snarast möjligt och preliminärt fram till den 31 juli 2021. Tjänsten tillhör informations- och hållbarhetsavdelningen och innebär ett nära samarbete med marknadsavdelningen samt ett...

Om tjänsten

Rollen

Tjänsten är ett vikariat på heltid med start snarast möjligt och preliminärt fram till den 31 juli 2021. Tjänsten tillhör informations- och hållbarhetsavdelningen och innebär ett nära samarbete med marknadsavdelningen samt ett regelbundet samarbete med PR- och kommunikationsbyrå.

Rollen innebär att ansvara för den dagliga presstjänsten såsom att bevaka nyhetsflöden, skriva och samordna pressmeddelanden och ta fram budskapsdokument kring kampanjer och övrig kommunikation. Du arbetar både proaktivt och reaktivt med att koordinera och följa upp press- och mediekontakter och vara ett stöd till talespersoner. Du ansvarar även för löpande PR-insatser och är en viktig kugge i hjulet för att få förtjänad publicitet när vi öppnar en ny restaurang eller lanserar en ny kampanj.

 

Vem är du?

MAX vill spegla våra gäster såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser och bakgrund. Du som söker den här tjänsten har relevant eftergymnasial utbildning och två-tre års erfarenhet av arbete inom PR, pressfrågor, kommunikation, marknadsföring eller journalistik. Du är en van omvärldsbevakare och har bra koll på dagens medielandskap.  Du uttrycker dig väl på svenska och engelska, är en dokumenterat duktig skribent som kan utveckla texter för olika kanaler och målgrupper. Ett plus är om du har erfarenhet av kriskommunikation.

 

För att lyckas i rollen krävs det att du har:

  • Bra samarbetsförmåga och lätt för att skapa relationer.
  • God förmåga att prioritera och omprioritera, agera händelsestyrt samt att hantera flera frågor samtidigt.
  • Ansvarskänsla, engagemang och driv att nå uppsatta mål och visioner.

 

För att trivas hos oss har du erfarenhet från restaurang, service eller annan snabbrörlig bransch och du har ett genuint intresse för både livsstils- och samhällsfrågor.

 

Villkor

Anställningsform: Vikariat, heltid

Tillträde: Snarast möjligt

Varaktighet: Längst tom 31 juli 2021

Vi kommer att gå igenom ansökningar och kalla till intervjuer löpande, så varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 28 augusti 2020!

 

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Deltidsjobb