Inaktiv platsannons

Linköpings största nöjescentrum söker Aktivitetsansvarig

Om tjänsten

Nyöppnade O'Learys i Linköping, stans största nöjescentrum, söker Aktivitetsansvarig med passion för att driva våra aktiviteter framåt tillsammans med ett passionerat team!

Om O'Learys Linköping 
Nyöppnade O'Learys i Linköping är mer än bara en restaurang, det är ett nöjescentrum på 3500m2 som utöver kärleken till sport, mat, dryck och god stämning är en mötesplats mitt på Stora Torget i Linköping, fylld av aktiviteter och happenings alla dagar i veckan. Lokalen är helt ny och består av restaurang, bar och ett stort eventcenter med modern teknik. O'Learys har gjort en stark entré hos Linköpingsborna sedan öppningen i maj 2020 och visionerna framåt är fortsatt ännu större med ytterligare lansering av fler nyheter under hösten 2020. 

Arbetsuppgifter
Som andra aktivitetsansvarig ansvarar du för driften av våra aktiviteter såsom Bowling, Shuffleboard, Minigolf, Modern och Klassisk Dart, Biljard, Arkadhall etc tillsammans med vår första aktivitetsansvarig. Du ansvarar för mottagande av gäster i vår Spelreception, tar emot bokningar/bokar in nya gäster, introducerar gästerna till spelen och ser till att de får en trevlig uppstart och upplevelse av våra aktiviteter.

Som aktivitetsansvarig ser du också till att alla aktiviteter fungerar som de ska, löser eventuella vardagsproblem och har löpande kontakt med våra spelleverantörer.
Under lugnare dagar arbetar du själv som Aktivitetsansvarig, medan under andra mer intensiva dagar arbetar ni fler tillsammans som ett team med upp till 3 st aktivitetsansvariga. 

Som andra aktivitetsansvarig rapporterar du till första aktivitetsansvarig och tillsammans med de andra aktivitetsansvariga utvecklar ni verksamheten och med stort engagemang levererar ni en fantastisk och glädjefylld upplevelse för både medarbetare och gäster! 

Vi söker dig som
Har minst ett års arbetslivserfarenhet från serviceyrke såsom reception, restaurang eller bar och har god kassavana. Meriterande är om du har arbetat med bowling eller liknande aktiviteter tidigare. Du har gymnasieutbildning, talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska.

Vi söker dig som är en riktigt Do'er, är snabblärd och som har lätt att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt. Du är flexibel, har ett öppet sinne, är bra på att skapa goda relationer och gillar att jobba som en del av ett team. Du är prestigelös och gör det som krävs för att få våra aktiviteter att rulla felfritt och våra gäster att få en fantastisk upplevelse hos oss! 

Sök tjänsten genom att skicka in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

START: Omgående 

OMFATTNING: 50-100%, lön enligt överenskommelse

ARBETSTIDER: Varierande arbetstider enligt överenskommelse 

PLATS: Linköping 

VI ERBJUDER DIG: En häftig miljö och goda chanser till vidareutveckling inom företaget! 

O’Learys Bar & Restaurant - är en svensk franchisekedja som grundades 1988 i Göteborg av krögarprofilen Jonas Reinholdsson. Idag finns över 120 restauranger i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Spanien, Turkiet, Förenade Arabemiraten, Singapore, Kina och Vietnam. Den totala omsättningen uppgick 2015 till 1,85 miljarder kronor. Som partner till svenska FN-förbundet driver O’Learys CSR-programmet Meal4Meal, vilket hittills har bidragit till 1,4 miljoner skolmåltider i DR Kongo och Etiopien. Under 2014 och 2015 blev O’Learys nominerat som Gasellföretag av Dagens Industri och prisades 2014 som ett av Sveriges superföretag av Veckans Affärer och Bisnode. O’Learys kärnvärden är Fair, Passionate, Proud. Mer information hittar du på

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Linköping
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej