Inaktiv platsannons

Produktionschef/Blockchef Hus - Malmö

Om tjänsten

 

Produktionschef Nya vårdbyggnaden Malmö i Malmö

Vi söker dig som drivs av möjligheten att få jobba med de bästa i branschen och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll och har tidigare erfarenhet inom byggbranschen. Låter det som ett jobb för dig? Sök tjänsten redan idag!

Skanskas husverksamhet riktar in sig på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier, skolor och bostäder, med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

Just nu bygger Skanska, på uppdrag av Region Skåne, den nya vårdbyggnaden på Malmö sjukhusområde. Vårdbyggnaden är en del av ett moderniserat sjukhusområde med uppgift att bedriva högspecialiserad sjukvård av högsta kvalitet. Region Skånes projekt Nya Sjukhusområdet Malmö (NSM) ansvarar för att leda och genomföra utvecklingen av Malmö sjukhusområde. Projektet sträcker sig till år 2024 och då ska Skanska ha levererat 108 000 kvm, 24 högteknologiska operationssalar och 240 vårdrum. Vi har en spännande resa framför oss och vi vill gärna att du följer med!

Arbetsuppgifter

Som blockchef på Nya vårdbyggnaden kommer du arbeta nära en erfaren produktionschef, som har huvudansvaret för den del av vårdbyggnaden som du också arbetar med. Detta är en spännande möjlighet att få vara med i ett unikt projekt där du som individ får möjlighet att utveckla din kompetens inom sjukhusbyggnation. Du får genom projektet chans att lära känna Skanska för att sedan ta dig an nya utmaningar inom organisationen.

Som blockchef kommer du arbeta med att planera, leda och följa upp produktionen. I denna roll kommer du huvudsakligen fokusera på stomkompletteringsarbete för de två källarplanen. Samt ytterligare två plan som bland annat innehåller reception, mottagningslokaler och undersökningsrum motsvarande en yta på ca 24 000 m², i den södra vårdbyggnaden.

Som blockchefer ansvarar du för den detaljerade produktionen inom tilldelat område, så kallat block. Inom ditt block ansvarar du för arbets- och ansvarsfördelning för dina arbetsledare, ekonomi och har BAS-U ansvaret. Tillsammans med produktionschef och projektchef organiserar och planerar du bemanning, inom ditt ansvarsområde. Du är även med och deltar i framtagandet av inköpsberedningar, metodval och produktionsanpassade lösningar.

Då säkerhet är vår högsta prioritet är du med och säkerställer att krav rörande arbetsmiljö och miljö uppfylls. Vi gör detta för att alla har rätt att komma hem till nära och kära efter arbetet. Till din hjälp i din roll har du andra produktionschefer, arbetsledare och projektingenjörer samt för projektet en dedikerad arbetsmiljöresurs. Då produktionen på sjukhuset utförs nära pågående verksamhet lägger vi stor vikt vid att hitta innovativa tekniska lösningar för att inte störa patienterna.

Den vi söker

Det här jobbet passar dig som är kvalitetsmedveten, effektiv och ansvarsfull i din yrkesroll. Du har en dokumenterad utbildning inom byggproduktion och rollen kräver att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som produktionschef.

Nyfiken och vill veta mer om projektet och dina framtida kollegor? Läs gärna mer här

Följ oss också på Instagram: skanska_nyavårdbyggnadenmalmo

Vad kan Skanska erbjuda dig?

Vi är en organisation som kan erbjuda dig bra kollegor och spännande projekt inom varierande områden. Du kommer få en gedigen introduktion och stöttning i din roll.

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Oavsett vilken roll du får har vi ett bra erbjudande till dig. Några tydliga exempel är aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling. Hos oss har du också möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige och utvecklas mot nya roller.

Ansök innan 16 augusti

Skicka in din ansökan med CV senast den 16 augusti. Rekryteringen kommer att ta semester under juli månad och intervjuer genomförs därför i slutet av augusti.

Välkommen med din ansökan!

Additional Information
Statements

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)