Inaktiv platsannons

Träarbetare Skanska Hus Väst, Halland i Halmstad

Om tjänsten

Drömmer du om att bygga moderna byggnader i världsklass?

Som medarbetare på Skanska får du vara med och bidra till ett bättre samhälle. Vi bygger bostäder och fastigheter för framtiden. Vårt fokus ligger på säkerhet och grönt byggande, där vi är världsledande! Inom Skanska finns det stora utvecklingsmöjligheter och den främsta tillgången är våra kompetenta medarbetare.

Skanskas husbyggnadsverksamhet i Halland har fokus på bostäder samt kommersiella fastigheter. Vi har ett nära samarbete med våra kunder och är specialister på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, bostadshus, skolor och kontor med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet. Vi erbjuder Dig spännande projekt och arbetsuppgifter likväl som möjligheten att arbeta med härliga och kompetenta kollegor. 

Är du vår nya Medarbetare?

Vi söker dig som har några års erfarenhet som träarbetare, som vill arbeta med bostadsbyggande och som månar om goda relationer med kollegor, kunder och leverantörer. Du är lösningsorienterad och vill gärna bidra till att skapa projekt i världsklass.

Noggrann, positiv och engagerad – ord som beskriver dig!

För att passa hos oss är det viktigt att du är positiv, noggrann och ansvarsfull i ditt arbete. Du är kompetent, engagerad och du brinner för ditt yrke. Att arbeta självständigt är något du är van vid och trivs med, samtidigt har du en självklar förmåga till gott samarbete. B-körkort är ett krav då arbetsområdet är Halland.

Du har också:
•    Yrkesbevis och några års erfarenhet av snickaryrket
•    Bra språkkunskaper i svenska

Ansök senast 6 september, eller varför inte redan i dag!

Vi gillar ordning och reda, därför vill vi gärna att du bifogar ditt CV och ett personligt brev i din ansökan. Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Distriktschef Anna Källström p 010- 448 87 25 eller HR-generalist Malin Arnljung på 010- 449 03 96.

Vi ser fram emot din ansökan!
 

Additional Information
Statements

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Halmstad
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Halmstad | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)