Inaktiv platsannons

Receptionist/Städare Ö-vik i Örnsköldsvik

Om tjänsten

Vi söker nu en Receptionist/Städare för vår kund i Örnsköldsvik!

Vill du vara en del av någonting större? Om du vill jobba tillsammans med människor med olika bakgrunder, om du har stora ambitioner, inte är rädd för utmaningar och vill växa samtidigt som du bidrar till vår utveckling och tillväxt. Då hör du hemma hos på Sodexo.

Vi har söker just nu en person som ska arbeta som Receptionist samt kunna utföra städning åt vår kund i Ö-vik.

Hur ser din arbetsdag ut?

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utföra receptionisttjänster samt städning och annat angränsande servicearbete. Du ansvarar för att upprätthålla god kvalitet på utfört arbete.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av yrkesmässig städning eller annat servicearbete. Du har behärskar svenska i både tal och skrift. Har du utbildning i SRY, eller PRYL eller motsvarande så är det meriterande.

Vem är du?

Du trivs i rollen som företagsrepresentant och delar Sodexos vilja att leverera service i världsklass samt delar våra värderingar laganda, serviceanda och utveckling. Det innebär att du ska ha en hög servicenivå, god överblick över ditt serviceområde och kunna komma med förslag till förbättringar hos kunden. Du har förmågan att lyssna, kommunicera och förstå kundens behov.  

Om du är rätt person kan vi erbjuda dig

Vi erbjuder en varierande och spännande roll där ditt arbete kommer vara viktigt i Sodexos framgång på kontraktet och i att hjälpa vår kund att nå sina mål inom facility management.

Sodexo har stort fokus på karriärutveckling genom regelbundna utvecklingssamtal och utvecklingsplan som följs upp. På sikt kan det finnas utvecklingsmöjligheter till större ansvar och andra positioner internt.

Uppdraget bedrivs inom ramen för en integrerad servicelösning där du har ditt ansvarsområde, vilket i det här fallet är inom lokalvård. Du förväntas även vara behjälplig inom andra områden inom verksamhetsservice, då vi utgör ett team. Därför söker vi just dig som tycker det är kul med ett omväxlande arbete och som är prestigelös vad gäller att ta tag i andra arbetsuppgifter.

Anställningsform och arbetstider:

Tjänsten är en Tillsvidareanställning

Deltid 20 tim/vecka, måndag - fredag dagtid.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örnsköldsvik
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örnsköldsvik | Restaurang | Deltidsjobb