Inaktiv platsannons

Provningstekniker i Motala

Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss, hantera spännande produkter i en spännande och annorlunda miljö. Din framtida... Som provningstekniker kommer du att arbeta med provning/verifiering av  undervattenssystem, så

Om tjänsten

Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med oss, hantera spännande produkter i en spännande och annorlunda miljö.

Din framtida utmaning

Som provningstekniker kommer du att arbeta med provning/verifiering av  undervattenssystem, såsom torpeder och autonoma undervattensfarkoster,  både på land och till sjöss. Du kommer att jobba med tekniskt avancerade produkter och i nära samarbete med utveckling, eftermarknad och kunder. Tjänsten kan även delvis innebära arbete ute hos kunder. Arbetet omfattar:

·         Felsökning i samband med prototyputprovning och produktionsverifiering.

·         Förebyggande och avhjälpande underhåll på kundägda produkter.

·         Uppgraderingar / införande av förbättrade funktioner i kundägda produkter samt test och utvärdering av desamma.

Den du är idag

De produkter vi arbetar med kräver ofta en period av längre inlärning innan man är självgående, varför viktiga egenskaper är ett intresse och en utpräglad vilja att lära sig nya saker.

Vi är ett team som stöttar varandra för att lösa våra åtganden så en god samarbetsförmåga och ett stort ansvarstagande är en förutsättning.

Önskvärda kvalifikationer:

·         Gymnasieutbildning, teknisk inriktning är meriterande

·         Tekniska högskoleutbildningar är meriterande

·         Grundläggande kunskaper inom mekanik och erfarenhet av mekanisk montering

·         Kan uttrycka dig väl skriftligt och muntligt i både engelska och svenska

·         Svensk medborgare är ett krav


 

Vad du blir en del av

Dynamics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder understödsvapen, missiler, torpeder, sensorer, obemannade undervattensfarkoster, kamouflagesystem och träningssystem för försvarsmarknaden.

Den aktuella tjänsten har placeringsort Motala med cirka 25 anställda, där du organisatoriskt kommer ingå i en större produktionsorganisation inom Saab Dynamics med 450 medarbetare. Verksamhetensorter är Karlskoga, Linköping och Motala.

If you aspire to help create and innovate whilst developing yourself in a challenging team setting, Saab may well have the perfect conditions for you to grow. We pride ourselves on a nurturing environment, where everyone is different yet we share the same goal – to help protect people.

Would you like to know more about the Saab-life and the benefits of joining us? Read our .

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Motala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Motala | IT | Heltidsjobb (förstajobb)