Inaktiv platsannons

Sektionschef inom Ground Support Equipment i Arboga

Din... Vi söker nu en chef till sektionen Avionics and Armament i Arboga som jobbar med underhållsutrustning till flygplan och helikoptrar. Inom sektionen finns kompetenser för teknisk utveckling, anskaffning och vidmakthållande...

Om tjänsten

Din Roll

Vi söker nu en chef till sektionen Avionics and Armament i Arboga som jobbar med underhållsutrustning till flygplan och helikoptrar. Inom sektionen finns kompetenser för teknisk utveckling, anskaffning och vidmakthållande av underhållsutrustning till flygsystemen. Du kommer att ha ansvar för sektionens ekonomi, affärer och verksamhet. Ditt arbete blir att leda sektionen och utveckla verksamheten, medarbetare och affärer mot våra uppsatta mål där en viktig del är att bibehålla och utveckla goda kundrelationer. Rollen innebär även ett personalansvar för ca 23 medarbetare som innefattar bland annat kompetensutveckling, lönesättning och arbetsmiljöansvar.

Du rapporterar till avdelningschef och ingår i avdelningens ledningsgrupp.

Placeringsort är Arboga. Resor i tjänsten förekommer.

 

Din Profil

Vi söker dig som har ett stort intresse av ledarskap och som på ett bra sätt kan skapa förutsättningar för medarbetare att utvecklas, prestera och må bra. Du är engagerad, ansvarsfull och initiativrik och tycker om att utveckla verksamheten. Du har även en förmåga att kunna växla perspektiv från operativt till mer strategiskt ledningsperspektiv. För att du ska trivas hos oss ser vi att du har förmåga att ge energi och skapa engagemang i gruppen, där samarbete och kommunikation är viktiga ledord.

Kvalifikationskrav:

·         Erfarenhet av en ledande roll som projektledare, linjechef eller funktionsledarroll

·         Akademisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet

·         Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt

·         B-körkort.

 

Meriterande:

·         Erfarenhet av flygverksamhet

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning av tjänsterna kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

 

Vad du blir en del av

Avdelning Ground Support Equipment består idag av ca 110 medarbetare med verksamhet i Linköping, Arboga och Östersund. Vi är en del av affärsområde Support & Services inom Saab AB. Vår avdelning arbetar med affärer riktade mot underhållssystemen för Försvarsmaktens flygplan och helikoptrar samt faciliteter och hangarer. Våra affärsuppdrag består av att försörja underhållssystemen med rätt utrustning så att förebyggande och avhjälpande underhåll kan utföras hos våra kunder, slutanvändare och operatörer.

Urval sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag - vi ser fram emot den!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Arboga
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Arboga | IT | Heltidsjobb (förstajobb)