Inaktiv platsannons

Gruppchef Field EngineeringDin RollDin ProfilVad du blir en del av i Arboga

Saab AB söker en engagerad ledare med dokumenterad erfarenhet till vår grupp i Arboga.Brinner du för ledarskap och trivs i en organisation med både mångfald och möjligheter? Läs vår annons och skicka din ansökan. Din... Vi söker...

Om tjänsten

Saab AB söker en engagerad ledare med dokumenterad erfarenhet till vår grupp i Arboga.
Brinner du för ledarskap och trivs i en organisation med både mångfald och möjligheter? Läs vår annons och skicka din ansökan.
Din Roll

Vi söker nu en gruppchef till gruppen Field Engineering inom avdelning Communications i Arboga.

Rollen innebär ett personalansvar för ca 20 medarbetare, projektörs- och installationsingenjörer, och innefattar bland annat kompetensutveckling, lönesättning och arbetsmiljöansvar.

Gruppens verksamhet avser projektering och installation av säkra kommunikationslösningar.

Ditt arbete blir att leda gruppen och utveckla verksamheten och medarbetare mot våra uppsatta mål, där viktiga delar är att bibehålla och utveckla goda kundrelationer samt stärka genomförandet av våra affärer och projekt. Du rapporterar till sektionschef och ingår i sektionens ledningsgrupp.

Placeringsort är Arboga. Resor i tjänsten förekommer.

 

Din Profil

Vi söker dig som har ett stort intresse för ledarskap och som på ett bra sätt kan skapa förutsättningar för medarbetare att utvecklas, prestera och må bra. Du är engagerad, ansvarsfull och initiativrik och tycker om att utveckla verksamheten. Du har även en förmåga att kunna växla perspektiv från operativt till mer strategiskt ledningsperspektiv. För att du ska trivas hos oss ser vi att du har förmåga att ge energi och skapa engagemang i gruppen, där samarbete och kommunikation är viktiga ledord.
 

Kvalifikationskrav

  • Erfarenhet av en ledande roll som linjechef eller projektledare
  • Akademisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt
  • B-körkort

 

Meriterande

Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap om FMV/FM organisation och kommunikationsområde.
 

Denna tjänst kräver att du godkänns i en säkerhetsprövning i enlighet med Svensk säkerhetsskyddslag. Urval och intervjuer sker löpande. Tillsättning av tjänsterna kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

 

Vad du blir en del av

Communication and Tactical Solutions erbjuder tekniska och robusta lösningar inom kommunikation och infrastruktur över nätverk och radio. Vi designar och realiserar system i flygande och landbaserade plattformar. Tjänsten tillhör avdelningen Communications som i nuläget består av ett team på drygt 170 personer med huvudverksamheten i Arboga men vi har också medarbetare i Järfälla, Växjö och Linköping. Vi är en del av affärsområdet Support & Services inom .

Önskar du att skapa och förnya samtidigt som du utvecklar dig själv i en utmanande miljö, kan Saab mycket väl ha förutsättningarna att få dig att växa. Vi är stolta över en vårdande miljö, där alla är olika men vi delar samma mål - att skydda människor.
 

Läs mera om oss

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Arboga
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Arboga | IT | Heltidsjobb (förstajobb)