Inaktiv platsannons

Kundtjänsthandläggare/Provförrättare i Göteborg

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Kundtjänsthandläggare/Provförrättare. Vi vill ha din ansökan senast den 10 september.

Som kundtjänsthandläggare/provförrättare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att bidra i det viktiga arbetet med trafiksäkerhet.

Om jobbet

Är du serviceinriktad och tycker om att möta nya människor? Då kanske det här är jobbet för dig! Vi söker nu kundtjänsthandläggare/provförrättare till Förarprovskontoren i Göteborg på Hisingen och i Högsbo.

 

I ditt dagliga arbete kommer du att möta många olika människor på deras väg till nya körkortsbehörigheter. Din uppgift som kundtjänsthandläggare/provförrättare blir att förrätta kunskapsprov, som sker främst i grupp men även individuellt. Du hjälper även kunder vid fotografering i samband med prov och förnyelse av körkort. Utöver detta ingår receptionsarbete samt allmänna kontorsgöromål. Bemötande och tydlig information är viktiga delar i ditt arbete för att våra kunder alltid ska få de bästa förutsättningarna för att visa sina kunskaper.

Du arbetar enligt fastlagt schema och arbetet kan innebära resor i viss utsträckning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har gymnasieexamen eller motsvarande
  • är minst 23 år, vilket är lägsta ålder för att få förrätta kunskapsprov enligt Transportstyrelsens föreskrift om förordnande att förrätta prov
  • har aktuell erfarenhet av arbete med fysisk kundkontakt i reception, butik alternativt annat arbete med fysisk kundkontakt som Trafikverket bedömer likvärdig under minst 6 månader
  • har datorvana
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och i tal på engelska
  • har körkort för personbil.

Det är meriterande om du

  • har tidigare erfarenhet och har av Transportstyrelsen utfärdat förordnande att förrätta kunskapsprov
  • har erfarenhet av myndighetsutövning

 

Du kommer att vara vårt ansikte utåt och därför ser vi att du är utåtriktad och tycker om att möta nya människor. Du är lojal, har ett stark kundfokus och arbetar för att hitta lösningar som passar både kund och organisation. För att kunna trivas i rollen har du enkelt för att anpassa dig till nya omständigheter och situationer. Du har en god samarbetsförmåga och ditt arbete kännetecknas av struktur och noggrannhet och är självständig i ditt problemlösande.

Övrig information

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Vi använder främst mail för att göra utskick och kallelser, var därför noga med att skriva in rätt e-postadress och kolla din mail regelbundet under denna tid.

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Hos Förarprov på Trafikverket bidrar du till att säkerställa trafiksäkerheten och miljömedvetenheten på Sveriges vägar. Vår uppgift är att genomföra prov inom körkorts- och yrkestrafikområdet. Det är hos oss som drömmen om ett körkort och de möjligheter som det skapar kan förverkligas. Det är vi som gör så att alla kunder känner sig välkomna, får tydlig information och de bästa förutsättningarna att visa sina kunskaper.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-09-10

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej