Inaktiv platsannons

Kvalificerad inköpare i Borlänge

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Kvalificerad inköpare. Vi vill ha din ansökan senast den 20 september.

Som kvalificerad inköpare på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Om jobbet

Vi på enhet Tekniskt godkänt material är ett trivsamt och roligt gäng på tio personer och söker nu ytterligare en kollega!

Rollen som kvalificerad inköpare innebär att finnas nära beställarna som affärsstöd under upphandlings- och avtalsfaserna med syfte att göra goda affärer för Trafikverket och staten. Du kommer i huvudsak att arbeta med att säkerhetsställa försörjningen av varor och tjänster till Trafikverket och att detta sker på ett hållbart och rättssäkert sätt, med rätt kvalitet och till lägsta möjliga totalkostnad. Du kommer främst att arbeta med försörjningen av material till Trafikverkets väg- och järnvägsanläggning genom att leda och genomföra upphandlingar och förvalta våra avtal. Inom gruppen jobbar vi aktivt med kategoristyrt inköpsarbete och på sikt ser vi att du leder kategoriarbetet inom något område.

Vi erbjuder dig ett lärorikt och utvecklande arbete med stort eget ansvar och en gedigen introduktion med en erfaren handledare för att du ska komma in i arbetet på bästa sätt. Hos oss har vi en lärande kultur där vi i gruppen stöttar varandra, bollar idéer och delar med oss av vår kunskap.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har universitets- eller högskoleexamen om minst 180 hp (120 p) inom teknik, ekonomi, juridik eller annan utbildning och erfarenhet inom området som vi bedömer likvärdig
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska  
  • har något eller några års erfarenhet av privat eller offentligt inköpsarbete eller motsvarande kunskaper

För att lyckas och trivas i rollen behöver du vara driven och ha förmåga att leverera resultat för att vi tillsammans ska uppnå våra mål. Vi ser även att du är analytisk och har förmåga att hitta lösningar på uppkomna problem. Eftersom du kommer att driva flera uppdrag parallellt behöver du vara strukturerad och trivas med att växla mellan olika arbetsuppgifter och uppdrag. Vår enhet har ett tätt samarbete och du kommer även att jobba i flera olika upphandlingsteam vilket ställer krav på god samarbetsförmåga och förmåga att skapa förtroende.

Det är meriterande om du

  • har något eller några års erfarenhet av att leda och genomföra offentlig upphandling
Övrig information

På Inköp och logistik har du möjlighet att påverka effektiviteten, innovationen och produktiviteten i Sveriges transportsystem. Du är en del av den största beställaren i branschen, med en årlig uppdragsvolym på närmare 60 miljarder kronor. Tillsammans med dina kollegor driver du värdeskapande förändringar och bidrar till nya smarta lösningar för såväl medborgare som företag.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser, var därför noga med att skriva in rätt e-postadress och kolla din inkorg och även skräppost regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss.

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. 

Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-09-20

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Borlänge
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej