Inaktiv platsannons

Projektadministratör Västlänken och Olskroken planskildhet visstid i Göteborg

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Projektadministratör Västlänken och Olskroken planskildhet visstid. Vi vill ha din ansökan senast den 21 september.

Som projektadministratör på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Om jobbet

Som projektadministratör stöttar du delprojektledare Olskroken med att samordna administrativa arbetsuppgifter samt stabschefen med samordning av projektets ärendehantering. Mer specifikt kommer du att arbeta med:

  • Dokumenthantering i projektportalen, diarieföring, bemyndiganderedovisning, beställningar av material, behörigheter för resurser i anlitade kontrakt, lokalfrågor och fakturahantering 
  • Samordna och handlägga inkomna ärenden i projekt Västlänken och Olskroken brevlåda för skade- och ärendehantering samt ersättningsboende
  • Följa upp entreprenaderna för att säkerställa att alla underentreprenörer hanterar skatter och arbetsgivaravgifter på ett korrekt sätt mm även kallat "rena jobb"
  •  Introducera nya medarbetare till delprojekt Olskroken   


Projektadministratören är placerad på Delprojekt Olskrokens beställarorganisation och sitter tillsammans med entreprenören på platskontoret i Gamlestaden. Det är ca 50 personer totalt som sitter på kontoret. I rollen som samordnare av ärendehantering arbetar projektadministratören tillsammans med övriga delprojektens kommunikatörer, markförhandlare och trafikspecialister.  

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har högskoleexamen med inriktning företagsekonomi och juridik
  • har minst ett års erfarenhet av större infrastrukturprojekt i en beställarorganisation
  • har god datorvana
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av kontorsadministration, exempelvis diarieföring, dokumenthantering och fakturahantering
  • har erfarenhet av att handlägga inkomna ärenden- och skadehantering i en myndighet

Du som person arbetar enligt en tydlig process, organiserar och planerar ditt arbete väl, slutför det som påbörjats och håller deadlines. Du tar ansvar för din uppgift, strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du kan anpassa dig och hittar win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på det gemensamma målet.

Övrig information

Tjänsten är en visstidsanställning från oktober 2020 t.o.m. okt 2022.

Intervjuer via Skype är planerade att ske enligt preliminär tidplan fredag den 25/9 och onsdag den 30/9.

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Stora projekt leder vi Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-09-21

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej