Inaktiv platsannons

Biträdande Delprojektledare E4 Förbifart Stockholm i Solna

Om tjänsten

Välkommen att söka jobb hos oss som Biträdande Delprojektledare E4 Förbifart Stockholm. Vi vill ha din ansökan senast den 1 oktober.

Som Biträdande Delprojektledare till E4 Förbifart Stockholm på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och forma framtidens infrastruktur.

Hos oss på E4 Förbifart Stockholm projektenhet Tunnlar involveras du i ett av Sveriges genom tiderna största anläggningsprojekt. Du kommer vara del av en engagerad arbetsgrupp som värderar gemenskap och driv. Om detta låter intressant, tveka inte att söka till oss! Läs gärna mer om programmet i länken nedan.

Tjänsten ger bra möjligheter för dig som vill utvecklas inom en projektorienterad organisation och på sikt få ännu mer ansvar och erfarenhet inom projektledning och andra områden.

Om jobbet

Tunnel Norr har i dagsläget tre pågående tunnelentreprenader där kontraktssumman för den största är på ett par miljarder SEK. De övriga två entreprenaderna är också stora och tekniktunga. Vi är just nu inne i en spännande fas där bergarbetena börjar bli klara och produktionen ska växla över till väg och inklädnadsarbeten.      

Som Biträdande delprojektledare leder du, styr och följer upp entreprenören tillsammans med delprojektledaren. De huvudsakliga ansvarsområdena för tjänsten är ekonomi- och tidsfrågor på entreprenadnivå.

Du kommer bland annat att arbeta med att:

  • Följa upp entreprenadernas tidplaner och rapportera produktionsläget månadsvis
  • Stödja delprojektledaren i uppföljning och ekonomisk rapportering av entreprenaderna
  • Granska entreprenörens ändrings- och tilläggsarbeten i samråd med delprojektledaren
  • Ta fram och följa upp entreprenadernas budget och prognoser
Kvalifikationer

Som person är du prestigelös och trygg i din yrkesroll med god samarbetsförmåga där du arbetar för att hitta lösningar som gynnar alla parter på bästa sätt. Då tjänsten bland annat innebär att hantera detaljerad information är det viktigt att du är kvalitetsmedveten och kan växla mellan detaljer och helhetssyn. Du är nyfiken och självgående och kommer med nya infallsvinklar och har god problemlösningsförmåga som gör att du identifierar problem och utvecklar lösningar ur ett helhetsperspektiv.

Vi söker dig som

  • har en teknisk eller ekonomisk högskoleutbildning om 180hp (120p) alternativt annan utbildning kompletterad med erfarenhet som vi bedömer som likvärdig
  • har minst några års aktuell erfarenhet av att arbeta med entreprenadkontrakt (avseende tid, ekonomi och kontraktskrav) inom anläggningsbranschen
  • har aktuell erfarenhet av AB04 och AMA
  • har goda kunskaper i officepaketet.
  • har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • har körkort för personbil

Det är meriterande om du

  • har erfarenhet av tunnelprojekt i berg
  • har erfarenhet av större komplexa projekt (kontraktsvärde på minst 200 miljoner)
  • har erfarenhet av tidplaneverktyget Powerproject eller liknande verktyg
Övrig information

Du kommer att vara placerad på Tunnel Norrs projektkontor i Spånga. Urvalstester kommer att användas som en del av rekryteringsprocessen. Intervjuer är planerade att ske 20 oktober och 22 oktober. 

Välkommen att kontakta Niclas Lindkvist, 070-7245391, Projektledare Tunnel Norr, ifall du har frågor om tjänsten.

Ansökan

Din ansökan ska ha inkommit till Trafikverket senast sista ansökningsdatum. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer ligga till grund för det första urvalet vi gör. Som anställd i Trafikverket kan du komma att bli krigsplacerad utifrån totalförsvarets behov.

Inom Stora projekt leder vi Trafikverkets allra största investeringsprojekt . Vi arbetar med helheten - från planläggning och byggnation till färdig väg eller järnväg. Hela tiden med fokus på smarta lösningar och effektiv projektledning. Hos oss arbetar du med kollegor och olika intressenter, alla med sina kunskaper och erfarenheter, för att skapa hållbara transportlösningar.

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Ansök senast Din ansökan ska ha kommit in till Trafikverket senast den 2020-10-01

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Solna
Typ av jobb
Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej