Inaktiv platsannons

Är du en medelmåtta som gillar att lära dig saker? (eller vår nya Growth Officer) i Sweden

På Skillbreak tror vi nämligen inte riktigt på superstars eller talanger utan är övertygade om att man kommer lika långt med att jobba hårt, få saker gjorda och inte vara rädd för att lära sig nya saker. Skillbreak är en P2P plattform för kreativa workshops och nu söker vi efter en person som ska ansvara för growth, eller se till att vi växer kort och gott.

Om tjänsten

Eftersom vi är en techstartup med stora ambitioner att växa snabbt är det både en viktig men också sjukt rolig roll för dig som har jobbat med flera olika delar inom datadriven marknadsföring och produktutveckling.

Vem är du?

Ja det kan såklart bara du svara på, men vi gissar att du är nördigt intresserad av growth i allmänhet och är lite av en multikonstnär som både gillar att analysera data, sätta upp experiment, konverteringsoptimera och skriva copy till allt från sociala medier till transaktionsmejl. Vi tror att du har full koll på det mesta inom digital marknadsföring och det du inte redan kan har du inga problem att ta reda på.

Vi fattar att du inte är bäst i världen (vi har trots allt inte råd att anställa Zlatan) men vi tror att du gillar att göra mer än du snackar och att du har ett genuint intresse och lång erfarenhet av att jobba med datadriven marknadsföring på olika sätt.

Vad ska du göra?

Ditt ansvarsområde kommer vara att sätta planen som tar Skillbreak till nästa nivå men också att genomföra den. Till din hjälp har du också ett helt team av flera sjukt skillade och hårt arbetande medelmåttor som också är stjärnor på sina sätt.

Vad behöver du kunna?

Saker som du behöver kunna för att snabbt komma in i jobbet är bland annat:

  • Performance marketing, growth hacking och datadriven marknadsföring

  • Sociala medier, content creation och SEO

  • Email marketing, marketing automation och retargeting

  • Webbanalys och konverteringsoptimering

  • Uttrycka dig väl på svenska och engelska i tal och skrift

Har du dessutom erfarenhet av till exempel internationell expansion, kundresor, ecommerce, community management, marknadsplatser eller varumärkesbyggande lovar vi att fälla en tår av lycka.


Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Sweden
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Online marketing
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska

Online marketing | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier