Inaktiv platsannons

Sportintresserad säljare (remote) i Sweden

Kaffekassan har hittills hjälpt tusentals elever och idrottsutövare i olika föreningar att åka på klassresor, idrottsläger och andra aktiviteter som bygger en större gemenskap. Flera miljoner kaffekoppar har producerats hittills, rostat med passion och kärlek för att skapa ett välsmakande kaffe som samtidigt bidrar till en god sak.

Om tjänsten

Skulle du vilja jobba som säljare där du säljer in en tjänst du själv kan stå bakom? Med goda möjligheter att att accelerera din karriär och eventuellt bli delägare längre fram? Fortsätt läs!

Kaffekassan har sedan 2015 hjälpt skolklasser och föreningar att få ihop pengar till klass- och lagresor genom försäljning av våra produkter, och nu expanderar vi genom att starta ett helt nytt säljteam.

Rollen kan skötas helt på distans eller från vårt kontor i Malmö.

Arbetsuppgifter

Uppgifterna inom rollen innefattar primärt att ringa upp och sälja till nyckelpersoner inom svenska idrottsföreningar.

Du kommer också få ringa upp och sälja till varma leads som exempelvis kontaktat oss för mer information. Vi värdesätter vår egna och din tid högt, och kommer förbereda listor med de du kan ringa för maximal effektivitet när du väl arbetar.

Arbetstiden är väldigt flexibel och kan anpassas till din nuvarande situation. Det kommer gå att t.ex. att arbeta endast kvällstid. Men det finns också stora möjligheter för den som vill arbeta heltid med detta.

I vår bransch är högsäsongen mellan september-november, så möjligheten till kickstarta som säljare hos oss och komma igång snabbt är stor just nu.

Vi ser det som ett stort plus om du...

  • Har en känsla för kommunikation

  • Är en person som inte skräms av outforskad mark

  • Har en “jag testar det!“-mentalitet

  • Är positiv och besitter en hunger för att lära dig mer


På Kaffekassan värdesätter vi personligt engagemang, självständighet, och eget initiativ högre än dina nuvarande färdigheter eftersom vi tror att allt kan läras ut om viljan finns. Vi har ett starkt digitalt fokus och kommunicerar regelbundet i videokonferenser, via Slack och arbetar med andra digitala verktyg för att organisera vårt interna samarbete.

Betalning

Du får chansen att vara med från start i säljteamet och kommer kunna styra över din egen lön då den är primärt styrd av provision. Provisionen består av en fast summa (skicka mejl för mer info) samt 10 % av försäljningsvärdet.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Sweden
Typ av kontrakt
Vikariat/Projektanställning
Typ av jobb
Ekonomi / Juridik
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska

Ekonomi / Juridik | Vikariat/Projektanställning | Universitet/Högskolestudier