Inaktiv platsannons

Gyminstruktör sökes till Actic Arena Skövde

Actics vision är att skapa ett friskare samhälle genom träning! Actic grundades i Sverige 1981 och är idag en av de ledande aktörerna på gymmarknaden i Norden med bemannade gym. Actic erbjuder lättillgänglig och inspirerande träning på drygt 170 anläggningar med 227 000 medlemmar i Sverige, Norge, Tyskland samt Österrike. Erbjudandet innefattar både gymträning, personlig träning, gruppträning och bad. Våra värderingar är passion, customer focus, performance och teamwork. Actic har huvudkontor i Solna, drygt 800 heltidsanställda och en nettoomsättning under 2019 om 952 miljoner kronor. Koncernen leds av VD Anders Carlbark. Actic befinner sig i en spännande fas av intensivt förändringsarbete inom många delar av företaget och ser digital transformation och expansion som centrala delar för tillväxt. Läs gärna mer om oss på www.actic.se 

Om tjänsten

Har du ett brinnande intresse för träning och hälsa? Då är du den vi söker!

Beskrivning av arbetet

Som instruktör på anläggning har man i uppgift att vara en inspirationskälla som verkar för att anläggningen blir en naturlig del i närsamhället och genom detta agerar utanför anläggningen så att vi skapar relationer som gör att eventuella motstånd för att våga börja träna minimeras.

Arbetet innebär också att möta våra medlemmar och hjälpa dem att komma igång med sin träning. Instruktören jobbar aktivt med att hjälpa besökarna trivas hos oss genom att vara synlig ute på anläggningen och uppmärksamma våra medlemmar, lyssna och göra sitt bästa så att medlemmen får den bästa hjälpen vi kan ge. Att arbeta som instruktör handlar också om försäljning; dels av medlemskap i vår reception men även av andra tilläggsprodukter som till exempel PT.

Instruktören tar också ansvar för att anläggningen och utrustningen är i bästa skick samt att det är rent och fräscht på anläggningen, det innebär att utföra viss del av service på träningsmaskinerna samt att också utföra städning i lokalerna.

För att passa in på Actic söker vi dig som är social, ansvarsfull, målmedveten och har energi. Det är också bra om du har tålamod och är pedagogisk. ett stort plus är om du brinner för gruppträning och kan tänka dig leda klasser.

Arbetstid

Dagtid, kvällstid och helger.

Vi ser löpande över alla våra ansökningar och kommer att kontakta dig om vi vill träffa dig personligen.

Vi vill att alla ska älska att träna. Tills vi hörs nästa gång så vill vi inte att det ska finnas några ursäkter för att hoppa över träningen ‪#‎ingaursäkter. Följ oss på Facebook Actic Sverige

 

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skövde
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skövde | Deltidsjobb