Inaktiv platsannons

Prognos- & logistikanalytiker - Coop Butiker & Stormarknader AB i Stockholm +1 till Stockholm +1 till

Om tjänsten

Coop Butiker och Stormarknader, CBS, befinner sig i en spännande utvecklingsfas och söker nu en Prognos- & logistikanalytiker. Det är en ny roll inom CBS där du får möjlighet att påverka företaget utifrån ett analysperspektiv med hjälp av rapporter, moduler samt samarbete med försäljning och marknadsorganisationen.

Häng med i ett nytt, nytänkande & utmanande team i resan att utveckla analys avdelningen.

Om rollen

I rollen som Prognos- & logistikanalytiker kommer du ha ansvar för att utveckla ett datadrivet prognos- och logistikanalysverktyg. Vidare har du i uppgift att prognostisera så att rätt volym av varor kommer till butik, att dessa fördelas optimalt över veckan och när i tid specifika säsongsvaror ska aktiveras i butik.

För att lyckas i rollen kommer du att ha ett nära samarbete med Coop familjen men också arbeta för att optimera våra driftsrutiner vad gäller logistik hela vägen från start till slut. Vidare kommer du att bidra med analys för en ökad automatisering för att effektivisera driften.

Vi söker dig som drivs av att arbeta med stora mängder data, analys samt prognostisering. Generellt i rollen behövs god förmåga att planera, prioritera och på ett systematiskt sätt genomföra insatser med hög kvalitet enligt tidplan. Din förmåga att ta dig an komplexa sammanhang och se lösningar framför problem är god. Noggrannhet, när så krävs, är viktigt.

Vi erbjuder
CBS genomgår en spännande förändringsresa vilket skapar ett utmanande och omväxlande innehåll i rollen som Prognos- & logistikanalytiker. Vår kultur bygger på vår värdegrund - Välkomnande, Inspirerande och Ansvarstagande genomsyrar hur vi beter oss mot varandra, våra kunder/medlemmar och hur vi driver våra butiker för bästa möjliga resultat.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar vi med Alumniglobal.

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm +1 till Stockholm +1 till
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Detaljhandel | Deltidsjobb