Inaktiv platsannons

Orderadministratör i Malmö

Vår breda verksamhet gör att vi kan erbjuda livslånga karriärmöjligheter med olika inriktning inom varierande branscher, länder, företag och specialistområden. På Lantmännen slutar du aldrig lära dig nya saker.

Om tjänsten

  • Ansök senast: 30 september 2020
  • Malmö
Arbetsuppgifter

Har du en administrativ ådra och motiveras av varierande arbetsuppgifter där du har många kontaktytor i verksamheten? Har du dessutom erfarenhet av orderadministration, är ansvarstagande och kundorienterad med ett stort eget driv? Tveka då inte att söka tjänsten som Orderadministratör!

Hos Lantmännen Maskin erbjuds du möjlighet till en spännande utmaning i karriären, i ett välrenommerat och framgångsrikt bolag med lång tradition inom sin bransch.

Det här kommer du att göra

I rollen som orderadministratör erbjuds du ett spännande, omväxlande och kvalificerat arbete där du kommer att ha många interna och externa kontaktytor i din arbetsroll. Ditt uppdrag kommer innebära att leverera bästa möjliga support till företagets säljare och kunder vid försäljning och leverans av Lantmännens maskiner. Du tar även emot och administrerar inkommande orders, genomför prisjusteringar, fakturerar samt har en daglig kontakt med säljare, verkmästare, butiks- och reservdelschefer. Du blir en viktig del av ett trevligt och kompetent team om 5 kollegor med placering på Lantmännen Maskins kontor i Malmö och rapporterar till chefen för kundordergruppen.

Kulturen på arbetsplatsen präglas av en god gemenskap där vi hjälps åt och stöttar varandra. Tillsammans värnar vi om en hög trivsel på arbetsplatsen och arbetar aktivt för ett positivt arbetsklimat.

Tjänsten är ett vikariat på heltid till och med december 2021. Arbetstiden är 7.30-16.00 och vi planerar att tillsätta tjänsten så snart som möjligt. För rätt person kan det finnas möjligheter till förlängning eller en tillsvidare anställning.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Några års erfarenhet från en liknande administrativ och serviceinriktad roll, gärna från en försäljningsavdelning med koppling till maskin- eller fordonsbranschen.
  • Mycket god datorvana och tidigare erfarenhet från att ha arbetat i Officepaketet.
  • Erfarenhet från att jobba i ett större affärssystem. Har du arbetat i Movex/M3 är det starkt meriterande.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Du är:

  • Kommunikativ och brinner för att leverera hög service med positiv energi.
  • Noggrann och effektiv samt har en god prioriteringsförmåga.
  • En lagspelare som ser vad som behöver göras och hjälper till där det behövs som mest.
  • Proaktiv och motiveras av utvecklings och förbättringsarbete där digitala arbetssätt och effektivt nyttjande av IT-system är en självklar framgångsfaktor

Självklart delar du våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord.

Vi erbjuder dig

En spännande roll där du får möjligheten att både utvecklas och utveckla. Hos Lantmännen blir du en del av ett större sammanhang, vi är en stor global koncern som därmed kan erbjuda spännande möjligheter i hela värdekedjan - från jord till bord. Vi har också ett starkt fokus på mångfald och vill att alla ska känna sig inkluderade. Här har du möjlighet att arbeta, växa och utvecklas inom många olika områden.

Låter det intressant?

Vi hoppas det! Du ansöker till tjänsten online, gärna så snart som möjligt men senast den 30/9. Urval sker löpande. Har du frågor gällande tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Talent Acquistion Specialist Johanna Olsson på johanna.olsson@academicsearch.se. Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har riktigt bra förmåner
  • Amazing colleagues

  • Business in mind & people at heart

  • A unique business range

  • Heading for the future

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Lantbruk | Deltidsjobb