Inaktiv platsannons

KGA Logistik söker personal till lagerverksamheten, okt-dec Örebro

Om tjänsten

KGA Logistik AB är ett helägt dotterbolag till Galatea AB som ingår i Martin & Servera-koncernen. Vi bedriver lagerhållning och distribution av alkoholhaltiga drycker till Systembolaget, HoReCa (hotell, restaurang, catering), grossister och dagligvaruhandeln. Vi erbjuder även kompletterande tjänster till våra kunder såsom fakturering, innesälj, rapportering och lagerstyrning.

Om rollen

Vi på KGA Logistik söker dig som vill jobba i en lagerverksamhet med händelserika dagar. Vi är i behov av personal som vill arbeta heltid med start senast 19 oktober till och med 31 december 2020. I rollen som lagermedarbetare arbetar du med olika uppgifter på lagret såsom märkning, plocka varor på pall, mottag av varor och representerar KGA i mötena med de chaufförer som besöker oss.

Som lagermedarbetare är du en viktig länk i KGA Logistiks arbetsflöde från inleverans, hantering och till sist utleverans av varuägarnas produkter. Arbetet bygger på ett lagspel där samarbete mellan våra avdelningar och medarbetare är mycket viktigt. Ditt ansvar som medarbetare hos oss är att du…

  • arbetar för en trivsam och säker arbetsmiljö där vi hjälps åt
  • förväntas efterleva rutiner, instruktioner och arbetssätt
  • bemöter kollegor och externa parter på ett professionellt sätt med respekt och vänlighet.
  • ansvarar för god kvalité och noggrannhet vid hantering av produkter som lagerhålls hos oss.

Arbetstiderna är vanligtvis 06:00-15:00 eller 09:00-18:00. Under december kan arbetstiderna även inkludera kvällspass till klockan 23:00 och nattarbete.

Din profil

Du gillar att arbeta i team och vill gärna arbeta i en lagerverksamhet. För att lyckas i rollen och trivas tror vi att du…

  • tycker det skulle vara roligt att få jobba på ett lager med ett konstant flöde av produkter.
  • är ansvarstagande och vill bidra till en säker och trygg arbetsmiljö.
  • håller huvudet kallt och stressar inte upp dig själv eller andra
  • tycker det är viktigt att hålla ordning och frågar om du inte vet hur du skall utföra en uppgift
  • det är meriterande om du har truckkort

I rollen har du erfarna kollegor runt omkring dig som kan verksamheten utan och innan. Det viktigaste för oss är att vi hittar dig som är rätt person för jobbet!


Du erbjuds

På vår arbetsplats arbetar ca 80 kollegor. Vi ser skillnader mellan människor som en styrka och är säkra på att olikheter berikar. Det i sin tur gör att vi nästan är säkra på att du kommer att hitta kollegor som du trivs med och som kommer att ge dig många trevliga och roliga stunder på jobbet.

Din arbetsplats

Vi har stora fina lokaler som anpassats för vår verksamhet. Jobbet innebär lyft, där vi använder truck och lyftverktyg till hjälp. Vi är en prestigelös organisation där det är viktigt att du tar eget ansvar. Vi arbetar ofta under ett snabbt tempo med tydliga deadlines men arbetar för att göra saker smartare, tydligare, säkrare, bättre, enklare och roligare.

På KGA Logistik tillämpar vi kollektivavtal mellan Biltrafikens Arbetsgivareförbund och Svenska Transportarbetareförbundet.

Gå gärna in på vår hemsida för mer information om företaget

Urvalsprocessen

KGA Logistik är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi verkar i och söker människor i alla åldrar och från alla delar av världen.

Vi använder oss av personlighetstest i alla våra rekryteringar. Det gör vi för att kunna jämföra kandidater som uppfyller grundkraven på ett så objektivt och rättvist sätt som möjligt, utan fördomar eller förutfattade meningar baserade på till exempel kön, ålder eller härkomst. Du kan läsa mer om testen och vår urvalsprocess på koncernens gemensamma .

 

Anställningsform: Tidsbegränsad visstidsanställning. Fram till 2020-12-31.

Tillträde: snarast, dock senast 19 oktober.

Bolag: KGA Logistik AB

Adress: Bistagatan 8, Örebro

Kontakt:

  • Tobias Andersson, Driftledare, Lager: tobias@kgalogistik.se, 070-234 41 51.
  • Jimmy Spjuth, Driftledare, Lager: jimmy@kgalogistik.se, 070-862 18 20.

  

Sista ansökningsdag: 30 september, urval sker löpande och processen kan avslutas tidigare.

Välkommen med din ansökan!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Logistik / Transport | Heltidsjobb (förstajobb)