Inaktiv platsannons

Arbetsledare i Eskilstuna

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Arbetsledare

Sökes till Eskilstuna

Vi söker en erfaren Arbetsledare med placering i Eskilstuna. Anläggning växer och efterfrågar en driven medarbetare som vill vara med och utveckla vårat team.

I rollen som arbetsledare arbetar du nära dina platschefer med ledning av projekt; från planering och arbetsberedning till genomförande och uppföljning. Du ansvarar för att leda ditt arbetslag gentemot uppsatta projektmål tillsammans med duktiga och engagerade yrkesarbetare. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat kvalitetssäkring, kundkontakt, ekonomiprognoser, personalplanering, fakturering samt delaktighet vid budget. Detta är en tjänst med många kontaktytor där du har dialog med såväl leverantörer som underentreprenörer, men också ett ansvar gentemot kunden att kommunicera och arbeta serviceinriktat med deras intresse i fokus.

Resor förekommer i tjänsten och du kommer arbeta på flera orter i AO området, exempelvis Västerås.

Kompetenser och personliga egenskaper

Vi ser att du är en ledare som är självgående och trivs med att leda samt utveckla och motivera dina medarbetare men också samarbeta med andra funktioner inom företaget. Du agerar på ett förtroendegivande, lugnt och stabilt sätt och kan skapa en god relation till kunden, och medarbetare. Du är flexibel och har med det lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt och ser möjligheterna i förändringar.

Dina insatser kommer att bidra till såväl företagets framgång som till en bättre arbetsplats och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om tjänsten

Vi tar emot ansökningarna via vår HR-avdelning, du bifogar CV och personligt brev i denna ansökan. Är din profil det vi söker kommer du kallas till intervju. Vi tillämpar löpande urval och tjänsterna tillsätts efter hand så vänta inte med att skicka in din ansökan  

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-10-07

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Eskilstuna
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Eskilstuna | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)