Inaktiv platsannons

Jordnära HR Generalist, vikariat i Norrköping

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Jordnära HR Generalist, vikariat

Sökes till Norrköping

Vi söker dig som trivs i en omväxlande miljö där du arbetar med ett gäng härliga kollegor i Norrköping och Linköping. HR funktionen i Peab jobbar operativt och nära linjen med hög synlighet ute i verksamheten. Därmed bör du vara serviceinriktad, kommunaktiv och ha en hög integritet. Våra kärnvärden Jordnära, Utvecklande, Personlig och Pålitlig definierar vår kultur och kännetecknar även dig.

Vi ser gärna att du har någon erfarenhet av HR-arbete exempelvis från bemanningsbranschen. Det är en fördel om du har en akademisk utbildning inom HR.

Du ingår i en HR grupp med 10 kollegor placerade runt om i mellersta Sverige och du rapporterar till HR Chef som finns på distans.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Personalplanering för yrkesarbetare
  • Utbildningsadministration
  • Dialog och samverkan med den lokala fackklubben
  • Stödja chefer i rehabiliteringsprocessen
  • Rekrytering
  • Introduktionsprocesser
  • Hantering av lärlingar, praktikanter och skolkontakter

 Under kalenderåret involveras du även i diverse HR processer.

 Anställningen är ett föräldravikariat på heltid under ca. 1 år med start i november. Placeringsort är Norrköping. Du behöver ha B-körkort och tillgång till bil då anställningen innebär resor inom Östergötland.

Vi tillsätter tjänsten löpande.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-10-06

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Norrköping
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Norrköping | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)