Inaktiv platsannons

Entreprenadingenjör i Stockholm

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Entreprenadingenjör

Sökes till Stockholm

Önskar du utvecklas vidare inom rollen som entreprenadingenjör och få möjligheten att arbeta med engagerade och erfarna medarbetare? Drivs du av en varierande vardag och eget ansvar? Då kan du vara vår nya entreprenadingenjör. Region Bygg Stockholm söker nu en entreprenadingenjör till en av våra arbetschefsgrupper. Vi bedriver byggverksamhet med inriktning mot nybyggnation och om- och tillbyggnader av kommersiella fastigheter, förvaltningsbyggnader och bostäder i södra Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som entreprenadingenjör är du en nyckelperson som är med och bidrar till att allt flyter på i produktionen tillsammans med projektchef och platschef samt stödfunktionen. Du får arbeta brett och ansvarar bl.a. för produktionsplanering, projektekonomi och kontraktsadministration. Du kommer även få medverka vid inköp, delta på byggmöten och ha kontakt med beställarombud och hantera ekonomiska regleringar mot kund och underentreprenörer. Vi på Peab är stolta över den individanpassade utveckling som vi kan erbjuda våra medarbetare och du har goda möjligheter att göra karriär hos oss.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är bygg- eller civilingenjör, alternativt har tillgodogjort dig motsvarande kunskaper genom längre arbetslivserfarenhet. Du har minst 5 års erfarenhet av en liknande roll alternativt från entreprenadverksamhet som arbetsledare, inköpare eller platschef. Du ska ha praktisk erfarenhet av prognosarbete, kalkyl och projektekonomi. Det är även bra om du har arbetat med tidplaner, resurssättning och kontinuerlig avstämning av tidplan. För att trivas i rollen tycker du om att möta nya människor och har en god social förmåga. Du är kommunikativ, engagerad, analytisk, lösningsorienterad, noggrann och har ett utpräglat affärssinne.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-10-31

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)