Inaktiv platsannons

Värdar till Halloween! i Stockholm

Parken är din scen, gästerna din förväntansfulla publik och tillsammans med dina kollegor är du med och skapar oförglömliga upplevelser och sagolika minnen för tusentals barn och vuxna varje dag.

Om tjänsten

Nu söker vi fantastiska värdar inom Gästservice, Butik & Spel, Parkvård, Show & Visning, Attraktion och Parkfood som vill vara med och bidra till ett riktigt rysmysigt Halloweenfirande!

Kolmårdens Halloween har varit succé flera år i rad och i år kommer Halloween självklart bli lite mer skrämmande än tidigare.

Rollen som värd varierar och kan innefatta att arbeta vid någon av våra attraktioner, alternativt vid insläppet till olika föreställningar eller som lekvärd med ansiktsmålning och pyssel. Några av värdarna kommer bemanna våra butiker och spel medan andra ansvarar för att hålla scenen i toppskick.

Vi letar efter dig som trivs i rampljuset, brinner för gästmötet och alltid vill överträffa våra gästers förväntningar! För de flesta tjänster behöver du vara minst 18 år fyllda, med undantag för några tjänster där du behöver vara minst 16 år gammal. Halloweenveckan på Kolmården pågår under perioden 16-17 oktober, 23-24 oktober samt 30 oktober till 7 november och du bör helst kunna arbeta alla dessa dagar för att vara aktuell i processen.

Nedan kan du läsa om våra olika spännande roller och områden: 

ATTRAKTION

Är du utåtriktad, bjuder på dig själv och har ett stort säkerhetstänk? Som värd vid våra attraktioner arbetar du främst med att manövrera och övervaka attraktionen samt hjälpa gäster i och ur. Du är ansvarstagande och håller alltid rent och snyggt på din station. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete med liftar eller attraktioner inom liknande bransch. För denna tjänst behöver du vara minst 18 år fyllda.

GÄSTSERVICE- KASSAVÄRD/ENTRÉVÄRD

Som kassavärd/entrévärd är du bland de första våra gäster möter när de kommer till vår magiska värld och genom ditt glada och serviceinriktade sätt skapar du förutsättningar för ett fantastiskt besök! Du arbetar antingen som kassavärd i våra biljettkontor eller som entrévärd i våra entréer. För att trivas som kassavärd eller entrévärd är det viktigt att du är stresstålig, noggrann och har god samarbetsförmåga. I denna roll är det också viktigt att ha bred kunskap om parken och dess utbud och vi söker därför dig som är nyfiken och gärna själv söker information.

BUTIK

Till Kolmårdens butiker söker vi dig som tycker om att arbeta med aktiv försäljning och som med engagemang och intresse vill vara med och bidra till Kolmårdens försäljningsresultat. Du är utåtriktad och har förmåga att behålla lugnet när tempot är högt. Att lyfta fram och exponera butikernas sortiment ser du som en spännande utmaning. I vissa butiker tillverkar du fotoprodukter eller hanterar livsmedel. Vissa tjänster kombineras med rollen som spelvärd. Kassavana och tidigare erfarenhet från sälj- och/eller butiksarbete är meriterande. Tjänsterna är deltidsanställningar. 

PARKFOOD

Som ParkFoodvärd arbetar du i någon eller några av våra kiosker, caféer eller snabbmatsrestauranger. Du arbetar antingen i kök med tillredning av mat eller i kassan där försäljning och gästmöte står i centrum. Stort fokus ligger också på att se till att din enhet alltid ser trivsam ut för såväl gäster som kollegor. Tempot kan stundtals vara mycket högt och vi letar därför efter dig som arbetar effektivt, trivs när det är full fart och är en given lagspelare. Om du har tidigare erfarenhet från restaurang, service eller annan kassavana är det meriterande. 

PARKVÅRDARE

En förutsättning för att våra gäster ska få en fantastisk upplevelse är att parken är skinande ren och som parkvårdare är detta ditt huvudfokus. Arbetsuppgifterna innefattar brickplock och renhållning på restauranger, städning av allmänna toaletter, skräpplock, spolning med högtryckstvätt samt städning av parkens publika läktare och andra publika utrymmen.  Då du rör dig runt i parken har du också mycket kontakt med våra gäster. Det är ofta till dig som gästerna vänder sig när de har frågor eller behöver hjälp och det är därför viktigt att du är en serviceinriktad och initiativrik problemlösare. Vidare behöver vi dig som är ansvarsfull och har en känsla för vad som uppfattas som ”rent och fräscht”. Arbetet är många gånger fysiskt krävande där lyft förekommer. Största delen av arbetet sker utomhus. B-körkort är ett krav.

SHOW & VISNING

Som showartist inom området Show & Visning är du med och att skapar minnesvärda upplevelser för parkens gäster, stora som små. Du skådespelar antingen på Bamseteatern eller i kostym på någon av våra kusligare nyheter Hospitalet och Spökstigen. Inom området Show & Visning kan du även arbeta som lekvärd på Vildmarkshotellet. Där innehåller en vanlig arbetsdag såväl ansiktsmålning och ballongskulptering som pyssel och barndisco. Du ansvarar även för att våra lekområden är hela och rena. För att trivas i rollen som showartist är du serviceinriktad, har ett stort intresse att arbeta med barn och brinner för skådespel. Vi söker dig som är kreativ och gärna kliver fram och tar initiativ till kontakt. Då tempot ibland kan vara högt, är det viktigt att du är flexibel, positiv och lösningsorienterad. För denna tjänst behöver du vara minst 18 år fyllda.

Sista ansökningsdag är 15 september men urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag!

Rysligt välkommen med din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism, Restaurang
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Stockholm | Restaurang | Turism | Deltidsjobb