Inaktiv platsannons

Affärsutvecklare entreprenörsupphandling och utveckling- Norra Västerbotten i Piteå

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Affärsutvecklare entreprenörsupphandling och utveckling- Norra Västerbotten

Vi söker en kommunikativ och driven affärsutvecklare- Varmt välkommen med din ansökan!

Din nästa utmaning

Rollen innebär ansvar för entreprenörsupphandling samt långsiktig utveckling av SCA skogs transportresurser i ditt område. I rollen ingår att tillsammans med avdelningschef logistik fält och transportledare fält skapa en kostnadseffektiv transportresurs som har flexibilitet, leveranssäkerhet och kapacitet som klarar uppsatta transportplaner varje dag. I arbetet ingår att jobba tillsammans med våra entreprenörer och delta aktivt för att utveckla deras verksamheters kvalité.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna för rollen är:
• Skapa en långsiktigt kostnadseffektiv transportkapacitet
• Årliga prisförhandlingar med olika åkerier/entreprenörer
• Teckna avtal och utveckla inköpsprocessen
• Hälsa och säkerhetsarbete tillsammans med de olika åkerierna/entreprenörerna
• Kvalité och affärsutveckling i nära samarbete med alla åkerier och entreprenörer
• Arbeta med ständiga förbättringar och kostnadseffektivitet

Vem är du?

Du bör ha ett stort intresse för logistik och tycka om att arbeta i en verksamhet med högt tempo och rörliga mål. Tidigare erfarenhet av transportupphandlingar samt tecknande av avtal är en merit. Du som söker är en engagerad och öppen person som brinner för att utveckla dig själv och verksamheten. Att arbeta tillsammans med andra för att uppnå mål är en självklarhet. Daglig kontakt med en stor grupp människor och entreprenörsverksamheter är en stor del, varför vi lägger stor vikt vid din förmåga att kommunicera.

Vad erbjuder vi dig?

På SCA har vi en tydlig plan för våra medarbetare. Den hänger ihop med vårt syfte: att med skogens kraft bidra till en hållbar framtid. Oavsett var du är i livet har vi plats för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet. Utgångspunkten är en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi jobbar också medvetet för att skapa ett högt värde för individen och en stolthet över det vi gör tillsammans. Att jobba på SCA ska vara ett meningsfullt arbetsliv. För vi vet att det är människorna som gör framgångarna. Varje dag, året runt.

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Piteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Piteå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)