Inaktiv platsannons

Produktionschef Hus - Västerås

Produktionschef Hus - Väster... Trivs du i rollen som ledare? Vill du vara en del av ett företag som drivs av starka värderingar? Då kan jobbet som produktionschef,...

Om tjänsten

Produktionschef Hus - Västerås



Trivs du i rollen som ledare? Vill du vara en del av ett företag som drivs av starka värderingar? Då kan jobbet som produktionschef, tidigare kallad platschef, inom Skanskas verksamhet hus vara utmaningen du letar efter. Välkommen med din ansökan!

Skanskas husverksamhet riktar in sig på nyproduktion och ombyggnation av bland annat sjukhus, kontor, laboratorier, skolor och bostäder, med ambitionen att vara en förebild inom svenskt näringsliv gällande hållbart samhällsbyggande, säkerhet och lönsamhet.

Vad går jobbet som produktionschef ut på?

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara att ha produktionsansvar (genomförande och resultat) för ett eller flera projekt och leda projekt med fokus på säkerhet och lönsamhet. Dessutom kommer du att skapa förutsättningar för produktionens medarbetare vad gäller trivsel på arbetet samt möjlighet att utföra sitt arbete för att nå uppsatta mål. Du ansvarar för digital dokumenthantering på arbetsplatsen och för styrningen av underentreprenörer. Du kommer att tillhöra en trevlig avdelning med sociala och drivna medarbetare som gillar att ha kul tillsammans.

Är du den vi söker?

Om vi har fångat din uppmärksamhet och du är intresserad av att söka tjänsten har vi egentligen bara två krav. Det första är att du har en utbildning inom bygg och anläggning och det andra är att du har relevant erfarenhet, exempelvis av att arbeta som produktionschef, bygg- och anläggningssektorn och att driva och leda stora byggprojekt. Du bör ha goda kunskaper inom ekonomistyrning, produktionsplanering och säkerhetsregler från såväl din utbildning som arbetslivserfarenhet och vi lägger stor vikt vid din personlighet.

Vad kan Skanska erbjuda dig?

Hos oss på Skanska blir du en del av ett företag som bygger morgondagens samhälle. Vi lovar våra medarbetare ständig utveckling och du kommer ha möjlighet att lära av dina kollegor över hela Sverige för att utvecklas mot nya roller. Du kommer även ta del av våra många förmåner, till exempel aktiesparprogram, friskvårdsbidrag och möjlighet till förstärkt föräldrapenning.

Ansökan och kontaktuppgifter

Skicka in din ansökan med CV och personligt brev via länken. För att garantera en säker och rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via mejl eller post. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast den 30 september.

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Västerås
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Västerås | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)