Inaktiv platsannons

Arbetsledare Infraservice - Syd i bro

Om tjänsten

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 140 medarbetare över hela landet.

 

Till vår drift- och trafikanordningsverksamhet i Syd söker vi nu

Nytänkande och lösningsorienterad arbetsledare

Som arbetsledare är du är involverad i såväl förberedelse och utförande som uppföljning av utförda arbeten och din huvudsakliga uppgift är att leda och coacha ditt arbetsteam. Verksamheten präglas av medarbetare med stort engagemang, arbetsglädje och ett positivt arbetsklimat.

Ditt arbete är varierande och innebär allt från daglig drift av verksamheten på fält till produktionsplanering och uppföljning. Du ansvarar för att säkerställa att arbetet utförs på bästa sätt och med säkerhet och arbetsmiljö i fokus. Täta kontakter med underentreprenörer och kunder utgör en del av din vardag. Beredskap ingår i tjänsten.

Vi erbjuder en verksamhet där medarbetarna drivs av stort engagemang, kreativitet och arbetsglädje. Placeringsort är Önnestad, Hörby, Lund eller Malmö.

Arbetsledning med fokus på säkerhet och arbetsmiljö ligger dig varmt om hjärtat!
 

Den som kommer trivas som arbetsledare hos oss är en positiv och företagsam person med ett engagerat och modernt ledarskap. Du har bra social kompetens och lätt för att skapa förtroende och få med dig medarbetarna. Att arbeta med digitala verktyg och tillika arbetssätt passar dig bra och du delar gärna med dig av din kunskap.

Flexibilitet och eget driv har du gott om och du har en vilja och önskan att ständigt driva framåt. Du är självgående och kan agera på eget initiativ och ta beslut då det krävs.

 

Du har också:

  • Minst 3 års erfarenhet från liknande arbetsledande roll inom drift och underhåll av vägar
  • Goda IT-kunskaper samt erfarenhet av Office 365
  • Minst 3 års erfarenhet att arbeta med digitala verktyg och plattformar så som Maximo och MobiWin
  • Bra språkkunskaper i svenska och engelska
  • B-körkort, vilket är ett krav i tjänsten.

Det är meriterande om du har erfarenhet från baskontrakt väg med Trafikverket samt YH-utbildning eller liknande utbildningsbakgrund. Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan senast 7 oktober!

Men vänta inte med din ansökan - vi arbetar löpande med rekryteringen.


Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Staffan McLearnon på 010-448 07 43.


Välkommen till Skanska!

Additional Information
Statements

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
bro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Bro | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)