Inaktiv platsannons

Projektingenjör/Entreprenadingenjör Stora Projekt Väst - Göteborg

Om tjänsten

 

Regionen genomför infrastrukturprojekt, såsom väg-, järnvägs- och broprojekt, samt andra komplicerade anläggningsprojekt. Trafikverket är en viktig kund, men regionen genomför även projekt åt andra kunder. Projekten är i regel stora med ordervärden över 100 Mkr och betydelsefulla för vårt framtida samhälle.

 

För närvarande bygger vi i Göteborg Hisingsbron och Hamnbanan som båda är spännande, stora och komplexa anläggningsprojekt. 

 

En varierande roll i stora och spännande projekt

 

I den här rollen som Projektingenjör har du fokus på projektekonomi och andra kommersiella frågor, vilka är viktiga delar för att ett byggprojekt skall bli framgångsrikt. I detta arbete har du en betydelsefull roll och arbetar med bland annat hantering av kontraktsförutsättningar, prissättningar, kalkyler, kostnadsuppföljning och projektprognoser. Du har därmed ett administrativt såväl som kundfokuserat arbete. 

 

Det finns också möjligheter att jobba med anbud, där du är med i tidiga skeden och skapar förutsättningar för lönsamma och kvalitativa projekt.

 

Vem är du? 

 

Vi söker dig med relevant högskoleutbildning i grunden och som har erfarenhet av att arbeta med ekonomistyrning i projekt. Vi tror att du tidigare har arbetat inom områden som anbud, kalkylering, budget, ekonomistyrning, inköp eller avtal/kontrakt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från större infrastrukturprojekt. 

 

Som person är du engagerad, ansvarstagande och målinriktad. Du ser både detaljer och helhet samt gillar problemlösning. För att lyckas i rollen är det viktigt att du är noggrann, analytisk och driven. Du har förmåga att utveckla och underhålla goda relationer samtidigt som du kan ställa krav och följa upp. 

 

Det är viktigt att du värdesätter ett bra samarbete i teamet och har förståelse för att samverkan är viktigt för framgångsrika projekt. Din sociala förmåga är viktig i relationen till både kunder och kollegor.

 

Varför Skanska? 

 

På Skanska sätter vi individen i fokus och ser till att det finns utrymme och verktyg för dig att utvecklas. Hos oss finns en enorm samlad kunskap vilket ger dig stor möjlighet att bygga på din kompetens och skapa ett brett nätverk inom organisationen. 

 

Vi jobbar framgångsrikt med vår arbetsmiljö för att på alla möjliga sätt säkerställa en trygg och säker arbetssituation för våra medarbetare. Vi ligger i framkant vad gäller grönt byggande och tillämpning av den senaste tekniken i våra projekt. 

 

Skanska är ett internationellt ledande företag inom projektutveckling och byggrelaterade tjänster. Givetvis erbjuder vi också dig tillgång till en rad olika fördelar som företagshälsovård, friskvårdsbidrag, arbetstidsförkortning, ett unikt kompetenscenter, aktiesparprogram samt möjlighet till förstärkt föräldrapenning m.m. 

 

Låter detta som en utmaning som passar dig? 

 

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Vi kommer att arbeta med urval och intervjuer löpande så sök gärna tidigt, men sista ansökningsdag är den 17 oktober 2020, 

 

För vidare frågor kontakta: distriktschef Jenny Karlsson Telefon: 010-448 42 08 eller HR-partner, Camilla Arnkil Telefon:

010-448 41 20.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

 

Additional Information
Statements

Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)