Inaktiv platsannons

Bryggare - Gotlands Bryggeri i Visby

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass.

Om tjänsten

Vi på Gotlands Bryggeri växer och söker nu en bryggare till teamet på S:t Hansgatan 47. Är du en entusiastisk ölbryggare? Har du ett genuint intresse för smaker och livsmedelsproduktion? Är du inte rädd för att ”hugga i”? Då kan du vara den vi söker. 

Gotlands Bryggeri är ett av Sveriges främsta bryggeri, där kvalité, innovation och smaker står i fokus, något som genomsyrar varje led inom företaget.  Vi strävar efter att ständigt utvecklas och bli bättre, hitta nya vägar samt växa som team och som företag. De kommande åren går vi in i en ny, spännande fas där vi bygger ett nytt bryggeri på Gotland. 

Tjänsten som bryggare innebär att du är en del av brygdprocessen. Du arbetar i ett team med uppgifter som hör till bryggning, tappning och paketering av färdigvara.  Du kommer att ta del i dagliga rutiner och flöden kring ölbryggande och tillsammans med dina kollegor säkerställa att Gotlands Bryggeris produkter håller den höga kvalité som vi vill ha. Besöksverksamheten är en viktig del för oss på Gotlands bryggeri därför kan besök på arbetstid förekomma, vilket innebär att du kommer vara ansiktet utåt vid rundvandringar i bryggeriet. Du är baserad på Gotland och rapporterar till Platschef för Gotlands Bryggeri. Vissa tunga lyft förekommer i tjänsten.  

Bakgrund & erfarenhet; 

  • kunskap och/eller erfarenhet av ölbryggande 
  • kunskap och/eller erfarenhet av livsmedelsindustri 
  • gärna en teknisk förståelse 
  • vi ser att du har minst en gymnasial utbildning. Pågående eller avslutad utbildning inom ölproduktion är meriterande. 

Som person:  

  • du är över 18 år 
  • du kommer att ingå i ett bryggarlag och därför sätter vi stort värde på dina personliga egenskaper där det faller sig naturligt att du är en engagerad, intresserad och social person, samt har en stor samarbetsförmåga 
  • du bör ha lätt för att lära och har inga problem med att följa rutiner och processer 
  • du har ett genuint ölintresse och anser att smak och kvalité är inget man kompromissar med. 

Din ansökan 

Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand, men kommer inte ge besked eller bjuda in på intervju förrän efter att ansökningstiden är slut. 

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll. 

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet. 

Sista ansökningsdag4 oktober 2020 
Tillträdesdagenl. överenskommelse 
Varaktighet/arbetstid: tillsvidare/heltid  
Placeringsort: Visby, Gotland 
För mer information om rekryteringsprocessen: Victoria Blomquist, , 073 988 57 02

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Visby
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Logistik / Transport
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Visby | Logistik / Transport | Deltidsjobb