Kock. Är det dig vi söker? Ansök idag!
Bräjks tar emot ansökningar fram till 30 September.
Kombinera skidåkning med mat i toppnivå.
är det självklara alternativet för dig som vill kombinera hög restaurangnivå och skidåkning. Vi jobbar med matlagning från grunden med lokala, eko och krav produkter i stor utsträckning. På dryckessidan är det samma linje. Vi är en välbesökt restaurang med många återkommande gäster som sätter högt värde på personlig service, mat och miljö.
På Bräjks erbjuder vi en härlig, genomtänkt och utvecklande miljö för dig och dina kollegor. Vi söker dig som tycker om att arbeta med bra råvaror under högt tryck.
Meriterande: körkort, bil, vettiga referenser, att glaset är halvfullt och inte halvtomt
Fördelar med att jobba på Bräjks:
– Vi har boende
– Vi har bra pris på liftkort
– Vi är medlemmar av Visita och HRF
– Lön enligt överenskommelse
– Restaurangen ligger mitt i skidbacken
– Sköna, lättsamma gäster på en aktiv semester
– Härlig stammismiljö
– Bra arbetsmiljö och god stämning i gruppen
Arbetsuppgifter:
Både lunch- och kvällspass. Varierande schema med både prepp- och servicepass. Matlagning och inte kartongöppning.
Kvalifikationer:
Du är en hungrig person som ser en god chans i att lära dig mer inom genuin matlagning i ett högt tempo. Du är en teamplayer som hjälper dina kollegor att få en bra arbetsdag. Vi tror att du jobbat minst tre år inom yrket kock. Du vet med dig att du kan leverera när det smäller till.
Maila mig idag om du vill hänga med oss och göra en fantastisk vintersäsong i Vemdalen!
Om Bräjks i Vemdalen
Björnrikes nyaste restaurang är en rustik stuga med timmerpanel där hållbarhetstänket har funnits med redan från byggstart. Till Bräjks åker man för att ta en paus. Redan när pisten öppnar finns det härbakat fika och härlagad chokladmjölk, under lunch serveras det rejäl skidåkarmat i form av husmansrätter och vällagad barnmat. På eftermiddagen är det trubadur after ski och på kvällen serveras det en genomarbetad á la carte meny.
Vi har precis blivit nominerade till årets hållbara företag i Härjedalen. Vi tror att det beror på att vi alla som jobbar på Bräjks matbar gillar följande:
Eko, vällagat, möten, miljö, vinter, sol, egenrökta delikatesser, afterski, härbakat, härlagat, härkokat och skidåkning
Låter det intressant? Maila mig ditt CV på
Med vänlig hälsning,
Anton Carnebo
18-03-2024
Ange nedan vart du önskar arbeta och glöm inte bort att ange din e-postadress!