Inaktiv platsannons

Bräjks söker en nyckelperson till deras köksteam! i Vemdalen

Om tjänsten

Souschef. Är det dig vi söker? Ansök idag!

Bräjks tar emot ansökningar fram till 30 September.

Kombinera skidåkning med mat i toppnivå.

är det självklara alternativet för dig som vill kombinera hög restaurangnivå och skidåkning. Vi jobbar med matlagning från grunden med lokala, eko och krav produkter i stor utsträckning. På dryckessidan är det samma linje. Vi är en välbesökt restaurang med många återkommande gäster som sätter högt värde på personlig service, mat och miljö.

På Bräjks erbjuder vi en härlig, genomtänkt och utvecklande miljö för dig och dina kollegor. Vi söker dig som tycker om att arbeta med bra råvaror under högt tryck.

Meriterande: körkort, bil, vettiga referenser, att glaset är halvfullt och inte halvtomt.

Fördelar med att jobba på Bräjks:

– Vi har boende

– Vi har bra pris på liftkort

– Vi är medlemmar av Visita och HRF

– Lön enligt överenskommelse

– Restaurangen ligger mitt i skidbacken

– Sköna, lättsamma gäster på en aktiv semester

– Härlig stammismiljö

– Bra arbetsmiljö och god stämning i gruppen

Arbetsuppgifter:

Arbeta i nära samarbete med köksmästaren samt övriga köksteamet. Både lunch- och kvällspass. Varierande schema med både prepp- och servicepass. Matlagning och inte kartongöppning.

Kvalifikationer:

Du är en teamplayer som hjälper dina kollegor att få en bra arbetsdag. Vi tror att du jobbat minst fem år inom yrket kock och helst har tidigare erfarenhet från tidigare ledarpositioner. Du vet med dig att du kan leverera när det smäller till. Kommunikation är inga problem för dig.

Maila mig idag om du vill hänga med oss och göra en fantastisk vintersäsong i Vemdalen!

 

Om Bräjks i Vemdalen

Björnrikes nyaste restaurang är en rustik stuga med timmerpanel där hållbarhetstänket har funnits med redan från byggstart. Till Bräjks åker man för att ta en paus. Redan när pisten öppnar finns det härbakat fika och härlagad chokladmjölk, under lunch serveras det rejäl skidåkarmat i form av husmansrätter och vällagad barnmat. På eftermiddagen är det trubadur after ski och på kvällen serveras det en genomarbetad á la carte meny.

Vi har precis blivit nominerade till årets hållbara företag i Härjedalen och är numera också omnämnda i White guide. Vi tror att det beror på att vi alla som jobbar på Bräjks matbar gillar följande:

Eko, vällagat, möten, miljö, vinter, sol, egenrökta delikatesser, afterski, härbakat, härlagat, härkokat och skidåkning.

 

Låter det intressant? Maila mig ditt CV på

Med vänlig hälsning,
Anton Carnebo

 

Spara i Mitt Äventyr

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Vemdalen
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Turism
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Vemdalen | Turism | Deltidsjobb