Inaktiv platsannons

Kassaledare Willys Göteborg Torslanda

Om tjänsten

Tycker du att det är kul med människor, service och försäljning? Vill du bidra till att ännu fler kan handla bra och hållbar mat? Bra! Då tror vi att du kommer att gilla att jobba hos oss. Willys är ett framgångsrikt företag med ett tydligt koncept där vi tillsammans arbetar för att alla ska kunna äta det de vill. Varje dag. Nu behöver vi fler härliga medarbetare som kan hjälpa oss bli ännu bättre.

 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Nu behöver vi en kassaledare till Willys Göteborg Torslanda. Om du har jobbat några år i butik och är redo för nästa steg i din utveckling är rollen som kassaledare något att satsa på. Med fokus för din egen avdelning ska du hålla i allt från beställningar till svinn och bruttovinst – alltid med kundupplevelsen i sikte. Att det är snyggt och rent i alla hyllor och diskar blir också ditt ansvar. Lika självklart kommer du att arbeta med försäljning, ägna dig åt varuexponering, följa upp hur det går och delegera arbetet på avdelningen. Kort sagt handlar rollen om att planera och driva arbetet så att avdelningen når nya höjder. Tjänsten avser en tillsvidareanställning på deltid, 32 tim/vecka. Provanställning tillämpas. Arbetstiderna är schemalagda dagtid, kvällar och helger.

Det här förväntar vi oss

Att du är matintresserad, bra på att driva försäljning och tycker om att arbeta med människor, är en förutsättning för rollen. Vidare har du jobbat inom dagligvarubranschen i några år och har därför goda kunskaper om varorna och produkterna på avdelningen. Att du trivs med ett högt tempo är viktigt, men aldrig på bekostnad av ett gott kundbemötande. Som person är du ansvarsfull och engagerad i arbetet för att skapa en inspirerande butik. Du trivs bra i team och tvekar inte att hjälpa till där det behövs. Vi förutsätter att du har tidigare erfarenhet av jobb i kassalinjen och vi ser helst att du har tidigare erfarenhet av ATG och Svenska spel.​​ Tidigare ledarskapserfarenhet är meriterande och vi ser gärna att du vill utvecklas och växa inom Willys.


Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb