Inaktiv platsannons

Redovisningschef till Axfood i Jönköping

Om tjänsten

Tror du också på allas rätt till prisvärd, bra och hållbar mat? Vill du samtidigt vara med på en resa i en spännande bransch där nytänkande, engagemang och driv är viktiga ingredienser? Välkommen till Axfoodfamiljen! 
 
Genom vår koncerns många varumärken, kompetenser och bakgrunder har vi kraften att tillsammans göra skillnad – på riktigt. Nu letar vi efter dig som vill vara med och utveckla morgondagens dagligvaruhandel. 

Bli en av oss

Axfood’s Shared Service Center (Axfood SSC) ska genom att hantera ekonomi- och löneadministration möjliggöra för de affärsdrivande enheterna att kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Axfood SSC verkar utifrån gemensamma processer och system och administrerar transaktionsintensiva tjänster för alla Axfoods helägda bolag. Axfood SSC har drygt 110 medarbetare och finns i moderna, fina lokaler på Bataljonsgatan i Jönköping. Verksamheten präglas av ett högt tempo och en varm och inbjudande arbetsmiljö. 

 

Nu söker vi en Redovisningschef till Axfood SSC.

Det här får du göra

Som Redovisningschef för Axfood SSC kommer du stödja, arbetsleda och ha personalansvar som teamchef för 6 medarbetare som utför det operativa arbetet. Du ansvarar för att, tillsammans med ditt team, vidareutveckla boksluts- och årsredovisningsprocessen med tillhörande uppgifter för de bokslut vi hanterar på Axfood SSC.  

 

Du kommer arbeta i nära samarbete med övriga teamchefer på Axfood SSC samt vara länken mot koncernredovisningsenheten. I din roll kommer du rapportera till SSC-chef och tjänsten är placerad på SSC i Jönköping.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har lång erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete i större bolag/koncern eller revision. Du har ett stort intresse och engagemang för redovisning och ekonomiska flöden. Du har en civilekonomutbildning i grunden och har erfarenhet av K3. 

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av IFRS. Om du har haft både personal- och budgetansvar ser vi det också som meriterande.

 

Som person kännetecknas du av ett starkt personligt engagemang och är initiativrik, drivande och kommunikativ. För att trivas i rollen ser vi att du är en teamspelare som är serviceinriktad och lyhörd. Det är även viktigt att du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt, periodvis kommer det vara högt arbetstempo och snäva deadlines. Vi tror att du letar efter en roll som innebär att leda personal och att skapa resultat tillsammans med teamet. 

Varför kommer du gilla oss

Hos oss finns trygghet och stora utvecklingsmöjligheter. Våra medarbetares olika kunskaper, kompetenser och perspektiv skapar nya möjligheter och genererar bättre beslut. Vi uppmuntrar därför en mångfald av sökande till alla våra tjänster. Genom att erbjuda en arbetsplats som speglar det samhälle vi lever i vill vi skapa ett öppet klimat där alla våra medarbetare har möjlighet att utvecklas. Att vi växer och utvecklas tillsammans gör att vi kan leda vägen och utmana en hel bransch. 


Välkommen till en familj av möjligheter! 


Publicerad den

24-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jönköping
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Restaurang, Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jönköping | Detaljhandel | Restaurang | Deltidsjobb