Inaktiv platsannons

Produktionsledare (dagtid) i Örebro

Om tjänsten

  • Ansök senast: 11 oktober 2020
  • Örebro
Arbetsuppgifter

Hos oss på Lantmännen Unibake får du bidra till en hållbar livsmedelsproduktion där vi tar ansvar från jord till bord. Med stort engagemang och intresse för personal- samt produktionsfrågor kan du bli en del av en världsledande bagerikoncern. Ta chansen att vara med på vår spännande resa och påverka framtidens livsmedelsindustri!

Det här kommer du att göra
Som produktionsledare ansvarar du för att säkerställa rätt bemanning, kompetens och effektivitet på dina team. Du leder personalen på tvåskiftet vid vårt bageri i Örebro, där du har en skiftledare samt två områdesledare på respektive skift till din hjälp. I denna tjänst arbetar du med ständiga förbättringar, uppföljning och utveckling av nyckeltal inom säkerhet, kvalitet, leverans och ekonomi för produktion. Du är även drivande i arbetet med standardisering av arbetsuppgifter. Inom Lantmännen Unibake arbetar vi aktivt med hälsa och säkerhet, där du har en naturlig roll genom ditt ledarskap i detta viktiga arbete. Du verkar som arbetsmiljö- och säkerhetsansvarig på skiftet och främjar skydds- och säkerhetsutvecklingen i produktionen.

Vi ser att du är en van ledare som är trygg i dig själv och som delar vår syn om ett ledarskap som präglas av öppenhet, helhetssyn och handlingskraft. Med stöd från produktionschef samt av teamens respektive skiftledare och områdesledare har du ansvar för 60 medarbetare i produktionen. I rollen har du många kontaktytor med medarbetare och representanter från andra avdelningar, där bland annat HR-avdelningen kommer att vara en viktig samarbetspartner gällande din personal. Den här tjänsten passar dig som brinner för personal- samt produktionsfrågor, vill ta stort ansvar och ägandeskap i ditt arbete samt är genuint intresserad av livsmedelsprocesser.

Du ingår i produktionsledningen som består av fem medarbetare på Lantmännen Unibakes anläggning i Örebro. Du rapporterar till produktionschef. Tjänsten är placerad i Örebro och arbetstiden är dagtid.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Erfarenhet av personalledning
  • Erfarenhet av planering och aktivitetsstyrning
  • Vana av att arbeta med uppföljning av KPI:er och aktiviteter
  • God kunskap om arbete med ständiga förbättringar
  • Erfarenhet av ledning och styrning för standardisering
  • Goda färdigheter i IT-system (ERP, Officepaketet, etc.)
  • Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
  • Goda kunskaper i engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har kunskap om och erfarenhet av arbete med livsmedelsprocesser samt om du har erfarenhet från processutvecklande tjänst inom process- eller livsmedelsindustri.

Du är:

  • Initiativtagande, har höga ambitioner och hög arbetskapacitet
  • Trygg i att ta en ledarroll
  • Social, förtroendeingivande och har lätt för att bygga relationer internt och externt
  • Resultatinriktad, har en förmåga att planera samt slutföra uppgifter inom deadline
  • Tydlig i din kommunikation, involverande samt kan engagera, inspirera och leda andra


Vad vi erbjuder dig
Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Come work with people with an appetite for more!


Låter det intressant?
Vi hoppas det! Välkommen med din ansökan senast den 11 oktober 2020. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Erik Olsson (Platschef) 010-556 32 37 eller vid frågor om rekryteringen kontakta Sandra Källebring (HR Business Partner) 010-556 39 98.

Vi ser fram emot din ansökan!

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk, Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej