Inaktiv platsannons

Packing Lead till vårt innovationsteam! i Stockholm

Om tjänsten

  • Ansök senast: 14 oktober 2020
  • Stockholm
Arbetsuppgifter

Är din passion också att göra positiv skillnad inom livsmedel? Bli en del av Cerealia, där vi tillsammans förenar ett starkt affärsfokus med ett brinnande intresse för människor i syfte att uppnå vår vision; att bli Nordens ledande livsmedelsföretag. Vi är en del av Lantmännen, en stor koncern med verksamhet globalt. Vi inspirerar och lyfter varandra på vägen mot våra mål - och vi vill ha med dig på vår resa!

Nu öppnar vi upp för en spännande möjlighet på Lantmännen Cerealia i rollen som Packing Lead på vårt kontor i Stockholm. Detta är ett vikariat som sträcker sig fram till slutet på 2021.

Lantmännen Cerealia utvecklar, säljer och marknadsför produkter inom kategorierna Breakfast, Pasta, Green Eating, Baking och Crisp med starka varumärken såsom Axa, Go green, Start, Kungsörnen, Kornkammeret, Regal, Finns Crisp m. fl. men har också en stark B2B och Food service affär och Private Label-portfölj.

Innovation- och produktutvecklingsteamet ansvarar för både för produkt- och förpackningsutveckling, projektledning samt konsumentinsikter och konceptutveckling.

Det här kommer du att göra

Du ansvarar för vår förpackningsagenda och förpackningsutveckling av nya och befintliga produkter för våra varumärken och driver projekt och initiativ med förpackningsfokus inom och tvärs kategorier.

I rollen ingår att utveckla nya samt optimera befintliga förpackningslösningar baserat på konsument- och kundinsikter. Arbetet sker främst i nära samarbete med marknad, produktutvecklare samt med våra fabriker och externa leverantörer. Du kommer att arbeta med att förverkliga vår förpackningsstrategi, driva projekt inom förpackningar och utveckla vårt arbetssätt kring förpackningar, projektleda förpackningsprojekt samt vara del av både produktvårdsprojekt och innovationsprojekt.

I ansvaret ingår också att utveckla befintligt sortiment med fokus på hållbarhet och miljö, kostnader och med ett starkt konsumentperspektiv. Du ska säkra att våra förpackningar lever upp till lagar och krav samt ta oss ett steg framåt. Du ska säkra både nylanseringar och vårda befintligt sortiment utifrån förpackning samt mer bidra med kompetens och expertkunskaper i projekt och löpande arbete. I rollen rapporterar du till Head of Product Development & Innovation.

Kvalifikationer

Det här behöver du för att lyckas och trivas

Du har:

  • Utbildning inom förpackning / produkt design / livsmedel eller liknande erfarenhet
  • Minimum 3 års erfarenhet av förpackningsutveckling
  • Erfarenhet av projektledning
  • Meriterande om du har arbetat med konceptutveckling med konsumentfokus och innovation eller erfarenhet av produktutvecklingsproduktion
  • Möjlighet att resa i viss utsträckning, då besök hos våra fabriker och leverantörer ingår i tjänsten

Du är:

  • Resultatorienterad och förmåga att leverera på projektmål
  • Problemlösare och är en "doer"
  • Starkt ägandeskap och ansvarstagande
  • Kommunikativ
  • Förmåga att prioritera och är strukturerad i ditt arbetssätt
  • Intresse för förpacknings- och designtrender

Du delar våra värderingar – Öppenhet, Helhetssyn, Handlingskraft – och vårt löfte om att ta ansvar från jord till bord. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig tillämplighet. Tjänsten kan komma att tillsättas före annonsens slutdatum, så skicka därför gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vad vi erbjuder dig

Lantmännen är en stor internationell koncern och vi har en unik bredd i vår verksamhet. Detta innebär att vi kan erbjuda utvecklingsmöjligheter med varierande inriktning för såväl specialister som generalister inom olika bolag och branscher i fler än 20 länder. Vi arbetar aktivt med intern rörlighet och vill bidra till att medarbetare utvecklas och känner engagemang varje dag. Together we reimagine the world of grain!

Låter detta intressant?

Vi hoppas det! Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Så vänta inte för länge!

Om du har några frågor gällande rollen eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta rekryterande chef. Vi ser framemot din ansökan!

Publicerad den

25-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Stockholm
Typ av kontrakt
Deltidsjobb
Typ av jobb
Lantbruk, Civilingenjör / Arkitekt
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej