Inaktiv platsannons

Platschef i Nässjö

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef

Sökes till Nässjö

Vill du vara med och utveckla samhällsbyggandet på Höglandet tillsammans med oss i Peab Byggservice AB?

Vi utvecklar vår organisation för en långsiktig och hållbar framtid.

Trivs du i en ledande roll med stort ansvar och varierande uppgifter, då kan du vara den vi söker.

Peab Byggservice AB har en inriktning mot service och underhåll samt om-och tillbyggnader av såväl kommersiella byggnader som bostäder.

Vi söker en erfaren platschef som kan vara med och driva vår byggservicegrupp på Höglandet. I rollen som platschef är du områdesansvarig och den naturliga kontakten och ledaren för verksamheten med utgångspunkt från Nässjö.

Du leder din egna grupp med 10 - 15 medarbetare bestående av arbetsledare och yrkesarbetare men beroende på projektens storlek kan denna grupp förändras.

Du har i de större projekten stöd av övriga i vår organisation. I rollen har du mycket eget ansvar och frihet för att resultatet ska bli bra. Du rapporterar direkt till arbetschefen som finns på annan ort.

Vi söker dig som gillar utmaningar i din vardag. I projekten är det ibland inte helt givet hur arbetet skall gå tillväga då många äldre byggnader ruvar på överraskningar när det är dags för om- eller tillbyggnader.

En avgörande egenskap är att du skall vara bra på att samarbeta samt inse vikten av goda relationer såväl externt som internt. Du skall ha relevant byggteknisk utbildning eller motsvarande förvärvad kunskap och erfarenhet från byggbranschen.

Tjänsten erbjuder många sociala kontakter och utmaningar samt goda utvecklingsmöjligheter. Du skall behärska det svenska språket både i tal och skrift, inneha körkort för personbil.

Urval sker löpande så tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag. Känner du att detta är en roll för dig, tveka inte att ansöka redan idag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-10-31

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Nässjö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Nässjö | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)