Inaktiv platsannons

Platschef i Skellefteå

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Platschef

Sökes till Skellefteå

Sökes till Norrbotten/Västerbotten med placeringsort Luleå, Skellefteå eller Umeå

Vi söker en miljödriven Platschef som vill hjälpa oss att växa ytterligare

Swerock Recycling är en avdelning inom Swerock där miljöperspektivet är högsta prioritet. Vårt uppdrag är att tillhandahålla lösningar så att bygg- och anläggningsbranschen uppfyller de krav som ställs från samhällets olika intressenter. Vi har egna mobila enheter bestående av mobil vattenrening till återvinningskrossar och sorteringsverk, mottagningsanläggningar och erbjuder även andra miljö- och avfallslösningar till våra kunder.

Vi arbetar för att tillsammans bygga en hållbar verksamhet där säkerhet och en god arbetsmiljö alltid kommer i första rummet. Som Platschef leder du verksamheten tillsammans med den regionala ledningsgruppen. Du visar vägen, vågar utmana och tänka nytt och säkerställer att vi tar verksamheten mot nya höjder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära: 

  • Etablera nya affärer och utveckla befintliga- och nya mottagningsanläggningar för volymmaterial/avfall som uppkommer från bygg- och anläggningsbranschen. Materialflödena som kommer hanteras är olika typer av avfall, överskottsmassor och förorenat vatten
  • Marknad- och försäljningsarbete samt skapa god kontakt med befintliga och nya samarbetspartners
  • Tillsammans med övriga i gruppen utveckla och förbättra befintliga behandlingstekniker för avfall och överskottsmassor.

Intresse för värdeskapande materialhanteringskedjor är viktigt där egenskaper av god struktur och kontroll kommer vägs tungt.

Det börjar med dig

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning, alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet med stort engagemang vad gäller affärsutveckling inom miljöområdet samt har kunskap inom återvinning. Vi ser positivt till personer med god erfarenhet att driva projekt/masshanteringsentreprenader och med erfarenhet från avfallsbranschen.

Men det är ännu viktigare att du står för våra kärnvärden; Jordnära, Utvecklande, Personlig, Pålitlig. Att göra affärer och skapa nya innovativa lösningar är något som triggar dig. Du gillar att ha ett helikopterperspektiv men kan snabbt växla om och vara nära i verksamhetens vardag. Vi vet att du är positiv och öppen för nya utmaningar. Här har du alla möjligheter att vara med att påverka och utvecklas med bolaget och bidra till vår vision "att vara det vinnande laget". Ta chansen att vara med om en spännande resa.

Innehar B-körkort.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse, vi tillämpar provanställning på 6 månader.

Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?   

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-10-25

Publicerad den

19-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Skellefteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Skellefteå | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)