Inaktiv platsannons

Mekaniker i Piteå

SCA's mission, vision and core values are important tools in creating a company in which employees are united by common goals and in a shared ambition. Our core values are respect, excellence and responsibility.

Om tjänsten

Mekaniker

Är du en person som gillar att skruva och få saker att fungera, är bra på att samarbeta, samt vill arbeta inom ett brett teknikområde - då kan detta ara din nästa utmaning. Vi söker nu en mekaniker till SCA Munksund AB. I den här rollen får du möjlighet att utvecklas, både inom din yrkeskompetens men också som person.

Varmt välkommen med din ansökan.

Din nästa utmaning

Du kommer att arbeta med mekaniskt underhåll under dagtid. Dina arbestuppgifter består av underhåll och reparationer av mekanisk utrustning, samt medverka till optimering och förbättringar av vår anläggning. Du kommer även att rapportera utfört arbete och avvikelser i för uppgiften avsedda system.

Du kommer att ingå i en mekanikerpool om 10 mekaniker som utgår från centralverkstaden, men med hela fabriken som arbetsområde.

Beredskapstjänstgöring ingår.

Vem är du?

Du som söker har en grundläggande industriutbildning eller erhållit likvärdiga kunskaper genom arbete.

Datorvana är ett krav då dokumentation sker i SAP.

Vi söker dig som är positiv, ansvarstagande och med en god social förmåga. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet där vi värdesätter ett strukturerat arbetssätt samt att du har en nyfikenhet och driv att lära dig nytt och utvecklas.

För oss är det också viktigt att ditt beteende samspelar med SCAs kärnvärden: respekt, högklassighet och ansvar.

Vad erbjuder vi dig?

Vi erbjuder dig en fri roll med stort eget ansvar. Arbetet ger dig goda möjligheter till såväl teknisk som personlig utveckling. Ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserik. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och tillträde enligt överenskommelse.

På SCA har vi en tydlig plan för våra medarbetare. Den hänger ihop med vårt syfte: att med skogens kraft bidra till en hållbar framtid. Oavsett var du är i livet har vi plats för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet.

Utgångspunkten är en hälsosam och säker arbetsmiljö. Vi jobbar också medvetet för att skapa ett högt värde för individen och en stolthet över det vi gör tillsammans. Att jobba på SCA ska vara ett meningsfullt arbetsliv. För vi vet att det är människorna som gör framgångarna. Varje dag, året runt.

Publicerad den

23-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Piteå
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Produktion / Industri
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Piteå | Produktion / Industri | Heltidsjobb (förstajobb)