Inaktiv platsannons

Installationsledare rör Hus - Göteborg

Om tjänsten

Skanskas löfte är att bygga ett bättre samhälle. Vi är ett företag som drivs av starka värderingar och tror på att nöjda medarbetare på rätt plats leder till nöjda kunder och en framgång på marknaden. Skanskas husregion i Göteborg består av två distrikt med fokus på bostadsbyggande, två distrikt med fokus på kommersiella fastigheter. Vi är en mycket ambitiös region med viljan att ständigt förbättra oss och nå världsklass i det vi gör!
 

Du skapar förutsättningar för lyckade projekt

Som installationsledare kommer du in i tidiga skeden och är en viktig tillgång i projektering och skapar rätt förutsättningar för inköp och produktion. En viktig del av arbetet är att säkerställa att krav och önskemål från beställare uppfylls och att installationslösningar utformas på ett kostnadseffektivt sätt. Du kommer att delta i ett team som stöttar och utvecklar varandra då alla har olika tekniska spetskunskaper och delar med sig av sin kunskap. I det dagliga arbetet kommer du vara en del av projektteamen tillsammans med projektchef, projekteringsledare, produktionschef, beställare, konsulter, arkitekt, entreprenörer, m.fl.

 

En projektledare med teknikintresse

Du som söker kanske idag jobbar som rörkonsult, projektledare hos en rörentreprenör, som installationsledare- eller samordnare. Vi vill att du har några års erfarenhet av att jobba med rörinstallationer i byggprojekt och att du har en fallenhet för att se helheten och förstå vad som är kostnadsdrivande. Du har en övergripande systemförståelse och intresse för hela installationsområdet med spetskompetens inom rör. Vidare är du en lagspelare som nätvärkar framgångsrikt med egna gruppen samt kunder, leverantörer och underentreprenörer.

 

Vi är nyfikna på dig!

Ansök genom att skicka in ditt CV senast den 22 oktober.  Vi genomför löpande urval och intervjuer, och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att söka. Vid frågor angående tjänsten kontakta gruppchef Lena Schälin 010-448 43 45.

 

Välkommen med din ansökan!

Additional Information
Statements

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)