Inaktiv platsannons

Hälsa och säkerhetschef Skanska Industrial Solutions – Malmö, Göteborg eller Stockholm

Hälsa och säkerhetschef Skanska Industrial Solutions – Malmö, Göteborg eller...   Hälsa och säkerhetssupportens mål är att skapa de bästa förutsättningarna för...

Om tjänsten



Hälsa och säkerhetschef Skanska Industrial Solutions – Malmö, Göteborg eller Stockholm

 

Hälsa och säkerhetssupportens mål är att skapa de bästa förutsättningarna för att vi på Skanska ska nå vårt mål om säkra och hälsosamma arbetsplatser. Idag är vi ca 20 engagerade kollegor, spridda över landet som arbetar tillsammans med våra verksamheter och brinner för det vi gör.

 

Skanska Industrial Solutions erbjuder insatsprodukter till samhällsbygget i form av betong, asfalt och bergkross. Vi sköter också drift och underhåll av vägar och broar liksom ser till att byggarbetsplatser har rätt utrustning för att arbeta säkert och effektivt genom hela byggprocessen.

 

Vill du vara med och leda Skanskas resa mot säkra och hälsosamma arbetsplatser? Då är det klart att du ska bli en del av vårt team inom Hälsa och Säkerhet!

 

Som medlem i den centrala supportens verksamhetsledning är du en viktig länk mellan linje och support. Genom att ha örat mot rälsen förstår du verksamhetens behov och ser samtidigt synergier och möjlighet till samordning.

Tillsammans med ledningsgruppen för verksamhetsgren Skanska Industrial Solutions (SIS) leder du effektivt och systematiskt verksamhetens arbetsmiljöarbete inom hälsa och säkerhet. Du har till din hjälp bland annat Hälsa och säkerhetschefer på varje region. Er roll är att driva/stödja arbetsmiljöarbetet både strategiskt och operativt.

En annan del av rollen är att bidra i det viktiga utvecklingsarbete vi bedriver centralt.

 

Ensam är inte stark

 

Vi söker dig som är arbetsmiljöingenjör alternativt har annan relevant akademisk utbildning eller likvärdig erfarenhet samt minst 10 års arbetslivserfarenhet. Du har gedigen erfarenhet från såväl arbetsmiljöarbete som produktionsnära roller i en bransch där hälsa- och säkerhetsarbete har hög prioritet. Tidigare erfarenhet av förändringsledning, ledningsgruppsarbete och personalledning är meriterande. 

 

Vi arbetar säkert eller inte alls

 

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har hög kompetens och stort intresse för arbetsmiljöfrågorna samt gärna någon spetskompetens. Du har förmåga att entusiasmera och är duktig på att kommunicera både muntligt och skriftligt. Du känner dig trygg med att hålla i möten och presentationer. Du trivs i mötet med andra människor och med att odla kontakter och nätverk inom och utanför Skanska för att vi tillsammans ska bli bättre.

 

Du kommer utgå från något av våra kontor i Malmö, Göteborg eller Stockholm.  Resor till andra orter i Sverige, Norge och Finland där Skanska Industrial Solutions har verksamhet ingår i tjänsten.

 

Ansökan
 

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev senast söndag 18 oktober. Vi gör urval löpande så skicka din ansökan snarast möjligt.
För att säkerställa en rättvis rekryteringsprocess tar vi inte emot ansökningar via mail.

Har du några frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Helena Parker, Chef Hälsa och Säkerhet på tel 010- 448 63 37.

Additional Information
Statements

Publicerad den

20-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Malmö
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Kontor / Administration
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Malmö | Kontor / Administration | Heltidsjobb (förstajobb)