Inaktiv platsannons

P3 i Göteborg söker driven praktikant

Om tjänsten

Är du den som alltid vill veta lite mer, som vill lyfta på alla stenar som finns, som är noggrann och inte räds att tänka utanför boxen? Då kanske du är vår nya praktikant!

På P3 i Göteborg produceras snabba nyheter för dagen, originaljournalistik, musikprogram, musiknyheter för fm och sociala medier. Men också P3 Dokumentär. Podden som är en av de mest avlyssnade poddarna i Sverige.

P3 är som alla andra, men ändå inte. Här drivs vi av nyfikenhet, mod och rättvisa. Som kanal utmanar vi andra med vårt programinnehåll och är en förebild för hur man engagerar den unga publiken. Vi sätter agendan för humor, musik och samhällsjournalistik. Vi är helt fria från kommersiella krafter och det gör oss oberoende och starka. 

Så vill du vara med och bidra med goda idéer och få en inblick i hur nyheter och nyhetsdokumentärer för P3 skapas ska du skicka din ansökan via det ansökningsformulär som kommer att öppnas i denna annons den 7 oktober. Du har fram till den 31 oktober på dig att ansöka. Vi önskar även att du anger under vilken period du har praktik och vi ser fram emot din ansökan. Vi har möjlighet att ta emot en praktikant under våren 2021.

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Göteborg
Typ av kontrakt
Internship
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Göteborg | Internship