Inaktiv platsannons

P4 Kronoberg söker engagerad praktikant i Växjö

Om tjänsten

Vi på P4 Kronoberg är där det händer. Vi finns på plats och direktsänder vid stora händelser och viktiga evenemang. Men vi berättar också om det kronobergska vardagslivet. P4 Kronoberg ska spegla livet för länets invånare och rapportera det senaste ur nyhetsflödet, både lokalt och globalt. När du lyssnar på oss ska du bli uppdaterad med senaste nytt, vara med om spännande möten, få ett gott skratt och höra fördjupningar och gräv. Vi förklarar, vi undersöker och vi underhåller.

Vi släpper fram en mångfald av röster och perspektiv. Vår kanal lägger stor vikt vid vår publik och deras medskapande av vårt innehåll. 

Sveriges Radio Kronoberg rapporterar och fördjupar

Sveriges Radio Kronoberg sätter publiken och dess förtroende och engagemang i centrum. Vi vill vara en självklar del av deras vardag, en radiovän som både förklarar, utmanar, tröstar och underhåller.

Hos oss ska du vara säker på att du får ta del av det aktuella nyhetsflödet, blir underhållen och får gedigna granskningar av din omvärld. Allt framfört av profilerade programledare och reportrar och redaktörer som hittar vinklar som känns relevanta i vår publiks vardag.

Sveriges Radio Kronoberg producerar en stor mängd radio till tre kanaler. P1, P2 och P4. Hos oss har du stora möjligheter att ta del av olika sorters radiomakande.

Som praktikant på  P4 Kronoberg kommer du att få vara en del av vår vardag på redaktionen och prova på alla delar som tillhör en radioproduktion.

Är du en engagerad journaliststudent som gillar nya utmaningar?

Vi söker en praktikant för våren 2021 som är nyfiken, engagerad och orädd och som kan bidra med nya erfarenheter, spännande vinklar och perspektiv.

För att göra praktik hos oss behöver du ha körkort för bil med manuell växellåda.

I din ansökan vill vi särskilt läsa om varför du vill vara hos oss.  Berätta också när du vill göra praktik hos oss. Ansökningsformuläret i annonsen kommer att vara öppen från den 7 oktober till och med 31 oktober. Vi ser fram emot din ansökan.

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Växjö
Typ av kontrakt
Internship
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Växjö | Internship