Inaktiv platsannons

Provplatsansvarig till Jokkmokk- Proving Ground

The best place to work in the Global Automotive Industry. Join us on this exciting journey into the future, we want to hear from you!

Om tjänsten

Det är vad som skiljer oss från varandra som för oss samman.  

Allt vi gör börjar med människor. Det är detta som skiljer oss från alla andra bilföretag. Om du delar vår tro på människans betydelse och vårt engagemang att fokusera på det mänskliga när vi utvecklar, då kommer du att trivas tillsammans med andra talangfulla kollegor som också vill göra skillnad.  

 

Vad erbjuder vi  
Varje år kommer tillverkare av fordon, komponenter och däck från hela världen till svenska Lappland för att dra nytta av de utmärkta faciliteterna, expertisen och kalla väderförhållandena. Ungefär 10 km söder om polcirkeln ligger Jokkmokk – Proving Ground. Det är här på flera olika testspår i snö, is och på frysta sjöar som Volvo bilar testas till det yttersta i en minst sagt frostig miljö.

 

Här provas morgondagens komponenter och fordon långt innan produktionen inleds och detta är en väldigt viktig del av Volvo Cars utvecklingsarbete. Att långsiktigt möta våra kunder med kvalitet är centralt för oss, vi erbjuder en rolig, flexibel och tekniskt avancerad arbetsplats fylld av kompetenta kollegor. 
 
Vad kommer du att utföra  
Detta är ett väldigt varierande yrke och ingen dag är den andra lik och det är mycket upp till dig hur bra besökare upplever sin vistelse på Jokkmokks test området. Du blir en frontperson för oss och kommer att ge support och information till expeditionsdeltagare och besökare. Vidare kommer du att vara kontakten mot vår hyresvärd, F21/Fortifikationsverket och andra leverantörer till verksamheten. Du kommer att se till att verkstäder och testbanor hålls i ett gott skick vilket kan innebära att du kör hjullastare för snöröjning eller utför mindre underhållsarbete på utrustning och byggnader eller gör enkla reparationer på bilarna så som t.ex. byta däck. Du kommer även ha en del administrativa uppgifter så som att uppdatera bränsle- och kemikalieloggen, tidrapportering av bananvändande och liknande.

 

I rollen kommer du att vara delaktig i arbetsmiljöarbetet, både med att utveckla och se till att hälso- och säkerhetskraven uppfylls i det dagliga arbetet. Dagligen kommer du att guida och ge vägledning till säsongspersonal, trafikledning och vakter samt ge introduktion till både expeditionspersonal och leverantörer. 
 

Du och dina färdigheter  
I grunden har du en fordonsteknisk utbildning eller liknande yrkeserfarenheter. Du måste kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift samt att du har som minimum ett svenskt B-körkort .Vi tror också att du har mycket goda IT kunskaper är nyfiken på och lär dig gärna nya digitala hjälpmedel eller dataprogram och har lätt för att förstå hur dessa fungerar. Meriterande för rollen är om du har och ett yrkesbevis för hjullastare (TYA) och/eller C körkort.

 

Vem är du?  
Som person är du en naturlig ledare som bygger långsiktiga relationer genom förtroende, lyhördhet, tillit och ömsesidig respekt. Du jobbar ihärdigt med att stödja och inspirerar din omgivning och har en vilja att skapa ett motiverande arbetsklimat. Vi tror att du är en innovativ problemlösare som ser möjligheterna istället för hindren och kan med lätthet se helheten och hur man ska utveckla processer, verktyg och arbetssätt.

Du trivs att jobba med effektivisering och är noggrann och grundlig i alla dina åtaganden. I det dagliga arbetet tar du gärna på dig ansvar, tar initiativ och ser till att saker blir utförda. Som person lever du som du lär och har modet att tala om konstruktivt och sakligt när någonting inte fungerar som det skall samtidigt som du vårdar ett gott samarbete och gärna stödjer andra i deras utveckling.
 
Nyfiken på att veta mer  
För ytterligare information kring tjänsten, var vänlig kontakta: Rekryterande chef Niclas Brandt, tel.  + 46 72 888 87 24 eller mail niclas.brandt@volvocars.com  
För ytterligare information kring rekryteringsprocessen, var vänlig kontakta,  Rekryterare, Camilla Andréasson, på mail: camilla.andreasson@volvocars.com  
  
Vi vill att du ansöker senast  18 oktober – 2020  
Observera att ansökningar via e-post inte accepteras, vi vill att du ansöker via vårt rekryteringssystem.

 

 

 

Vilka är vi? 

Allt vi gör börjar med människor. Vårt mål är att ge människor frihet att förflytta sig, på ett personligt, hållbart och säkert sätt. Vi engagerar oss för att förenkla våra kunders liv genom att erbjuda bättre teknologilösningar som förbättrar deras påverkan på världen och med de mest avancerade mobilitetsinnovationerna skyddar vi dem, deras nära och kära samt människorna omkring dem. 

 

Volvo Cars fortsatta framgång är resultatet av vår arbetsmiljö som genomsyras av samarbete, mångfald och inkluderande. Människorna på Volvo Cars är engagerade och vill göra skillnad i vår värld. 
Idag är vi ett av de mest kända och respekterade bilmärkena, med över 40 000 anställda över hela världen. Vi tror på att framhäva det bästa i varandra och att använda människans verkliga kraft. 
På Volvo Cars utformas din karriär runt dina talanger och ambitioner, så att du kan nå din fulla potential.  Följ med oss på vår exceptionella resa, när vi skapar morgondagens teknologi inom säkerhet, autonom körning och elektrifiering. 

 

Publicerad den

29-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Jokkmokk
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (erfaren)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Jokkmokk | IT | Heltidsjobb (erfaren)