Inaktiv platsannons

Experienced Frontend Developer i Sweden

Startdeliver är en ny generationen mjukvara (SaaS) inom Customer Success. Vi söker nu fler erfarna frontend-utvecklare till vårt Dev-team i Stockholm. Som frontend-utvecklare kommer du jobba med nya och befintliga delar av vår webbapp som är byggd i Vue.js. Exempel på arbetsuppgifter är att bygga nya funktioner, optimera och putsa till nuvarande funktionalitet och lösa buggar som dyker upp .

Om tjänsten

Vi söker dig som framförallt har ett brinnande intresse för programmering och mycket goda kunskaper och erfarenheter av frontend-utveckling av moderna webbapplikationer som integrerar med API:er.


Vi ser gärna att du har använt dig av Vue.js i produktion på tidigare jobb, alternativt sysslat mycket med det på fritiden. Det är ett krav att du har jobbat minimum ett par år med andra moderna ramverk (t ex React, Angular, Svelte) hos ett annat Tech/SaaS-företag.


Till din ansökan får du gärna skicka med länkar till Github- och Stackoverflow-konto samt länkar till applikationer och repositiories du varit med och tagit fram.


Det är även meriterande med all annan typ av teknisk kompetens och bakgrund. Till exempel utveckling av API:ermobilapparRedisSQLNoSQLServerlessCIGitDockerK8s, drift av applikationer och databaser osv.


På kontoret mitt i city, Stockholm sitter även ett sälj- och marknadsteam och ett Customer Success-team och vi brukar hela kontoret försöka hitta på gemensamma aktiviteter som kick-off, AW, träningspass med mera .

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Önskad utbildningsnivå
Universitet/Högskolestudier
Ort
Sweden
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
IT
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej
Språk
Engelska

IT | Heltidsjobb (förstajobb) | Universitet/Högskolestudier