Inaktiv platsannons

Ny toppmodern Mekonomenverkstad söker nya lagspelare! i Uppsala

Om tjänsten

  • Ansök senast: 4 januari 2021
  • Uppsala
Kvalifikationer

Vem är du?

Vi söker en positiv och driven bilmekaniker som vill vara med och påverka denna fantastiska resa. Vi ser gärna att du har erfarenhet från fordonsbranschen men det är inte det viktigaste, utan det är du som person och din vilja att utvecklas som motiverar oss.

Då vi kommer vara ett relativt litet och tight lag så kommer vi tillsammans lösa de utmaningar som vi kan ställas inför. Det kommer att kräva frihet under ansvar samt en hel del kundkontakt då vårat gemensamma mål är toppbetyg.

Om tjänsten

na innefattar service, reparationer och felsökning på person- och lättare lastbilar. Såklart kommer du att jobba med en tight relation till våra kunder och tjänsten omfattar heltidsarbete, men först tillämpas en provanställning på sex månader.

Krav och önskemål

  • Körkort B är ett krav för tjänsten.

Vid minsta fundering eller intresse ring Robert Björklin för mer information.

Vi kommer att tillämpa ett fortlöpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Personlighet är viktigt för oss! Därför ber vi alla som söker jobb hos oss att svara på ett kort personlighetstest. Det ger oss möjlighet att få en mer objektiv bild av dig som person och kommer att användas som en del av beslutsunderlaget i urvalet. Länken till testet skickas ut i ett separat mail dagen efter att du skickat in din ansökan och vi vill be dig svara på testet så snart du kan.

Personuppgiftshantering

Promeister Solutions AB org. nr. 559034-6929 är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter i samband med denna rekrytering. Läs vår policy om hur vi behandlar dina personuppgifter:

Publicerad den

16-03-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Uppsala
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Detaljhandel
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Uppsala | Detaljhandel | Heltidsjobb (förstajobb)