Inaktiv platsannons

Installationselektriker i Örebro

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Installationselektriker

Sökes till Örebro

Vi har fått in flera stora projekt i Örebro vilket innebär att vi behöver förstärka vår organisation, och söker nu en erfaren installationselektriker!

Om rollen
Hos oss får du ett varierande arbete med mycket kundkontakter där du är delaktig i hela processen - från första bottenplattan till sista belysningsarmaturen.
Arbeten som du kommer utföra är:

  • Ny–/ombyggnation av bostäder och kontor
  • Elinstallationer i industri och verkstadslokaler
  • Installation av solelsanläggningar och laddstationer för elfordon

Om dig
Vi söker dig som trivs med varierade arbetsuppgifter och som har förmågan att arbeta självständigt. Du har även lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar. För att lyckas i rollen är det viktigt att du kan ta egna initiativ och har lätt för att samarbeta. Du är ofta vårt ansikte utåt mot kund och det är därför viktigt att du är lyhörd för kundens behov och anstränger dig för att leverera kundanpassade lösningar. Varje projekt är lika viktigt och vi vill därför ha dig med drivet och viljan att utvecklas.

Du som söker tjänsten bör ha en 3-årig yrkesutbildning inom el eller annan likvärdig utbildning. Du bör ha minst 3-5 års erfarenhet som installationselektriker med tidigare erfarenhet av större installationsprojekt. Har du tidigare erfarenhet som ledande montör eller annan arbetsledande funktion är det meriterande. B-körkort är ett krav. 

Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Vi erbjuder
Lambertsson är det personliga företaget där människan är i fokus. För oss är det viktigt att vara delaktiga, ha möjlighet att påverka och utvecklas på jobbet. Vi erbjuder en trygg anställning i en organisation som förenar det lilla företagets dynamik med det stora företagets resurser och möjligheter.

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-01-03

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Örebro
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Örebro | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)