Inaktiv platsannons

Arbetschef i Kalmar

Hos oss får du ett stort eget ansvar och blir en del av en organisation som är jordnära, utvecklande, personlig och pålitliga!

Om tjänsten

Arbetschef

Sökes till Kalmar

Vill du anta utmaningen att bygga Peabs nya organisation i Kalmar?

Efter beslut om en organisationsförändring förflyttas tillhörigheten för anläggningsenheten i Kalmar till att fortsättningsvis bli en del av Region Mellersta.

Det innebär att vi söker en engagerad ledare som både vill bygga upp ett vinnande lag och skapa en långsiktig och framgångsrik verksamhet på den lokala marknaden. 

Du har någon form av ledarerfarenhet där du har förmåga att skapa engagemang bland dina underställda. Du har en gedigen kompetens från branschen och ett nätverk på marknaden.

Framför allt har du en vilja av stål att nå dina uppsatta mål. Med detta kommer du på sikt få den bästa arbetsplatsen, nöjda kunder och en vinst på sista raden. 

I Peab kommer du få allt stöd du behöver för att lyckas. Du rapporterar till regionchefen Stefan som är en lugn, inlyssnande och närvarande chef. Du har fyra AC chefs kollegor att nätverka med och du har en stab av specialister på olika nivåer i koncernen som stöttar i den dagliga verksamheten. Du samverkar även med vår byggverksamhet som också finns lokalt.

Ta chansen att med stor frihet och påverkans möjlighet bygga ett Kalmar för framtiden.    

Vi arbetar med löpande tillsättning.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-11-30

Publicerad den

28-02-2024

Extra information

Status
Stängd
Ort
Kalmar
Typ av kontrakt
Heltidsjobb (förstajobb)
Typ av jobb
Hantverkare
Körkort önskas
Nej
Tillgång till bil önskas
Nej
Personligt brev krävs
Nej

Kalmar | Hantverkare | Heltidsjobb (förstajobb)